Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Wasser Antique Onyx

    Dušikomplekt Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 509,00 €

    Erihind 389,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega dušikomplekt, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi käepidemega - just, nagu vanal ajal seda tehti. Komplekti kuulub käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning segisti allosas on pööratav tila, mis on praktiline lisa igapäevasele dušisegistile ja ühtlasi hea lahendus vanni täitmiseks.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    337,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattmusta viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    76,00 €

    Duschy Flipper 434-20 on industriaal disainiga ja moodsa musta värvusega dušikomplekt. Komplekti kuuluvad kolme režiimiga käsidušš, duššilift, dušivoolik ja ümmargune laedušš (Ø200 mm). Dušikomplekti kõrgus on reguleeritav ning maksimum kõrgus on 100 cm.

    Dušikomplekti on võimalik sobitada juba olemasoleva segistiga kui ka soovi korral juurde osta segisti eraldi.

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Tavahind: 109,00 €

    Erihind 100,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Talis E 110 mattmust

    164,00 €

    Talis E 110 on Hansgrohe Elegance-seeria valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Mattmust viimistlus teeb segisti stiilseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa!

    Talis E valamusegisti pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik kroomitud sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas