Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    422,00 €

    Estetic 8330 on mattvalge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    471,00 €

    Gustavsberg Nautic Round G3 on efektne ümara disainiga dušikomplekt, mille disainimisel on rõhk pandud kumerustele ja pehmetele joontele. Dušisegistist õhkub ilusat skandinaavia stiili, täiustades sellega igat vannituba.

    Komplekti kuulub kõik vajalik, mis garanteerib virgutava dušielamuse - Gustavsberg Nautic termostaatsegisti, üliõhuke vihmadušš (läbimõõduga 25 cm), 3-funktsiooniline käsidušš, dušilift ja dušivoolik.

    Dušikomplekti kõrgust on võimalik reguleerida vahemikus 770-1165 mm, mis teeb paigalduse võimalikuks erinevates tingimustes. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  3. Invavalamu Gustavsberg 7119-63

    Invavalamu Gustavsberg 7119-63

    174,00 €

    7119-63 on Gustavsbergi vannitoavalamu, mis on mõeldud erivajadustega inimestele. Erinevalt tavalistest valamutest on invavalamud madalad, mis võimaldab ratastoolis inimesel vabalt valamu ette liikuda. Valamute laiad servad võimaldavad neile mugavalt ja ohutult toetuda.

    Valamuid on võimalik paigaldada neid üles-alla liigutavale hüdraulilisele tõstukile. Liigutamiseks vajalik käepide võib asetseda vastavalt vajadusele kas paremal või vasakul. Valamu liikumisvahemik on 310 mm. Lisaks on võimalik valamu paigaldada poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks sel juhul olema 50 ± 2 mm seinast. Mutrid, tihendid ja seibid sisalduvad komplektis, kuid sobiv segisti ja paigalduseks vajalikud poldid tuleb eraldi soetada.

    Lähemalt
  4. Laste WC-pott Gustavsberg Nordic 305 allavool

    Laste WC-pott Gustavsberg Nordic 305 allavool

    361,00 €

    Gustavsbergi Nordic seeria põhiomaduseks on kvaliteet ja funktsionaalne disain. Funktsionaalsus on üks esmastest nõuetest, mida Nordic seeria toodetelt oodatakse. Hiljuti läbis Nordic seeria WC-pottide disain ulatusliku uuenduskuuri, mille tagajärjel pakub WC-poti pikendatud kuju täiendavaid ergonoomilisi hüvesid.  

    Nordic 305 WC-pott on valmistatud silmaspidades lapsi ning nende vajadusi. Tegemist on väiksemõõdulise potiga, mis sobib samahästi nii kodudesse kui ka lasteaedadesse. Nordic 305 on ühesüsteemne allavooluga WC-pott, mille komplekti kuulub ka valge prill-laud. WC-pott paigaldatakse põranda külge nelja roostevabast terasest kruviga. Juhend ning muu paigalduseks vajalik sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  5. Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    159,00 €

    7327-98 on vannituppa mõeldud Gustavsbergi nurgavalamu, mis ei kuulu ühegi kindla tooteseeria koosseisu, vaid on populaarse tootena mõeldud kõigi seeriate täienduseks. Tegemist on väikesemõõdulise valamuga, mis sobib eelkõige pisematesse vannitubadesse ja WC-desse. Paigaldamine toimub poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks olema 35 ± 1 mm. Paigalduseks vajalikud mutrid ja tihendid sisalduvad komplektis, kuid segisti ja poldid tuleb eraldi juurde soetada.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas