Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 150

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattmust

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattmust

    457,00 €

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga on mattmusta viimistlusega ning muudab pesurituaali oma lihtsuse ja stiilsusega nauditavaks kogemuseks. Käepide muudab vee temperatuuri ja voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, kuul-liigendiga tila teeb veevoolu suuna muutmise hõlpsaks. Mattmust värv ja geomeetriline disain annavad Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid valamutele, bideedele, dušinurkadesse ning vannidele.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 110 põhjaklapiga mattvalge

    200,00 €

    Hansgrohe Vivenis 110 mattvalge on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Grohe Eurosmart L-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart L-Size põhjaklapiga

    127,00 €

    Grohe Eurosmart L-Size on kõrge jooksutoruga ja kroomviimistlusega moodne valamusegisti. Segisti kahv on paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Jooksutoru pöördenurk on 360°. Lisaks on segistil ka põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti taga oleva nupu abil.

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    105,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size

    Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size

    100,00 €

    Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 150

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas