Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 91

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust

    105,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 mattmust on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Hansgrohe Zesis M33 150 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Zesis M33 150 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    191,00 €

    Hansgrohe Zesis M33 seeriat iseloomustab funktsionaalsus, lihtne paigaldus ja stiilipuhtus. Ümarad vormid sobituvad hästi iga köögiga. 

    Hansgrohe Zesis M33 150 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet M mattmust

    327,00 €

    Damixa Silhouet M on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    100,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on mattmusta värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  5. Kõrge valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Kõrge valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 129,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega kõrge valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 91

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas