Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    76,00 €

    Duschy Flipper 434-20 on industriaal disainiga ja moodsa musta värvusega dušikomplekt. Komplekti kuuluvad kolme režiimiga käsidušš, duššilift, dušivoolik ja ümmargune laedušš (Ø200 mm). Dušikomplekti kõrgus on reguleeritav ning maksimum kõrgus on 100 cm.

    Dušikomplekti on võimalik sobitada juba olemasoleva segistiga kui ka soovi korral juurde osta segisti eraldi.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    337,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattmusta viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    Valamusegisti Oras Vega 1812FG-33 bideedušiga mattmust

    288,00 €

    Oras Vega 1812FG-33 on minimalistliku stiiliga ja mattmusta viimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale.

    Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja survet reguleerida. Lisaks on ka käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab duši käivitamise. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo phantom black

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo phantom black

    Tavahind: 1 294,00 €

    Erihind 1 156,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo phantom black on luksuslik mustade detailidega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Rainshower SmartActive 310, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik.

    Laedušil on võimalik valida 2 ja käsidušil 3 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lähemalt
  5. Seinapealne valamusegisti Duravit C.1 C11070003 mattmust

    Seinapealne valamusegisti Duravit C.1 C11070003 mattmust

    426,00 €

    Duravit C.1 C11070003 on mattmusta viimistlusega seinapealne valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti paigaldamiseks on vajalik seinasisene tööelement. Segisti on saadaval kahe erineva jooksutoru pikkusega. 

    Mattmusta viimistlusega valamusegisti loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segisti pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 165

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas