Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 247

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisene WC-raam Grohe Rapid SL Slim

    Seinasisene WC-raam Grohe Rapid SL Slim

    187,00 €

    Grohe Rapid SL Slim on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Lisaks sellele püsib vannituba alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Grohe Rapid SL on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Grohe laias valikus olevate vajutusnuppudega.

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Grohe BauEdge

    Vannisegisti Grohe BauEdge

    219,00 €

    Grohe BauEdge on kolmeosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. 7-kraadise nurga all asuv käepide pakub maksimaalset kasutusmugavust.

    Segistil on keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe SmartControl 360 DUO

    Dušikomplekt Grohe SmartControl 360 DUO

    1 392,00 €

    Grohe SmartControl 360 DUO on luksuslik dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Grohe SmartControl termostaatsegisti, laedušš Grohe Rainshower 360 DUO, käsidušš Power&Soul 115 ning dušivoolik Grohe Silverflex.

    Segisti on täiustatud innovatiivse SmartControl süsteemiga - soovitud veetugevuse ja pihustussüsteem valimine ning segisti sulgemine käib lihtsalt läbi nupuvajutuse. Tänu segisti praktilisele disainile on seda võimalik ka kasutada riiulina. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.  

    Segisti on varustatud SafeStop nupuga, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhu kõikumistest. 

    Laedušš Grohe Rainshower 360 DUO peidab endas lõõgastavaid massaažijugasid kaelale, peale ja õlgadele. Käsidušiga Power&Soul 115 on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel.

     

    Lähemalt
  4. WC-pott Grohe Essence

    WC-pott Grohe Essence

    798,00 €

    WC-pott Grohe Essence on silmapaistva disainiga WC-pott, mis on tugev, esteetiline ning vastupidav. Grohe Essence WC-pott on suurepärane valik igasse vannituppa, kus rõhk on skandinaavialikul kergusel ning praktilisusel. Vankumatu saksa kvaliteet tagab kauakestva töökindluse ja nagu möödaminnes puhastusvaeva.

    Grohe Essence põrandapoti PureGuard pinnaviimistlus on antibakteriaalne ning mustusthülgav. Potil puudub siseserv, mis aitab omakorda hügieeni hoidmisele tublisti kaasa, vältides mustuse ja bakterite tekkimist. Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. Komplektis sisaldub Slim-disainiga SoftClose prill-laud.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 kroom

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 kroom

    56,00 €

    Skate Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on läikiva kroom viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 247

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas