Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušialus Roth Flat Integro

    Dušialus Roth Flat Integro

    363,00 €

    Roth Flat Integro on valge värvusega kandiline dušialus, mis on disainitud avarate dušilahendustega vannitubadesse - olgu selleks siis rustikaalne maamaja või modernne loft kesklinnas. Dušialus on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mis on vastupidav ja ei tuhmu ajas. Dušialusel on stiilne roostevabast terasest äravool, mis jätab duširenni mulje.

    Dušialust on võimalik paigaldada nii otse põranda kui ka uputada põranda sisse. Soovi korral saab komplekti lisada ka dušialuse jalad, mis lihtsustavad paigaldust ebatasastes tingimustes. 

    Lähemalt
  2. Lihtvann Roth Sabrina Neo 140

    Lihtvann Roth Sabrina Neo 140

    498,00 €

    Roth Sabrina Neo 140 on sümmeetrilise sisekujuga vann, mis on mõeldud nurka paigaldamiseks. Vannil on praktilised laiad servad, kuhu saab asetada näiteks küünlaid või dušitarvikuid. Tänu ruumikale disainile on vanni võimalik nautida nii üksi kui ka kahekesi. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Sabrina Neo nurgavann on saadaval kahes erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esipaneeli ning Complete sifooni. 

    Lähemalt
  3. Lihtvann Roth Kubic Neo 170

    Lihtvann Roth Kubic Neo 170

    414,00 €

    Roth Kubic Neo 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  4. Dušisein Roth ECWALK Black

    Dušisein Roth ECWALK Black

    350,00 €

    Roth ECWALK Black on musta stiilse raamiga dušisein, mida võib paigaldada otse põrandale või dušialusele. Läbipaistev klaas teeb visuaalselt vannitoa suuremaks. Dušisein on ruumikas ja väga omapärase industriaalse disainiga alternatiiv tavapärasele dušinurgale ning selle paigaldamine on imelihtne.

    ECWALK dušisein on valmistatud kvaliteetsest 6 mm paksusest turvaklaasist. Musta anodeeritud viimistlusega alumiiniumtugi võimaldab kinnitada dušiseina nii vasakule kui ka paremale. Tugivarre maksimaalne pikkus paigaldusel on 120 cm. Toode on saadaval laiusega 90 kuni 140 cm - vali sobiv oma vannituppa!

    Lähemalt
  5. Dušiuks Roth OBZD2 Brilliant

    Dušiuks Roth OBZD2 Brilliant

    538,00 €

    Roth OBZD2 Brilliant on kroomitud detailidega duši-lükanduks nišši paigaldamiseks. Dušiuks on kvaliteetne ja vastupidav – seda tänu tugevale alumiinium toestusele ja 8 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega.

    Dušiuks on saadaval laiuses 1200 ja 1400 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušiukse üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse. Dušiust võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 98

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas