Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 45

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Burlington Harewood

    Lihtvann Burlington Harewood

    1 176,00 €

    Burlington Harewood on klassikalise inglise disainiga lihtvann, mis on mõeldud ruumi keskele paigaldamiseks. Vanni kuju sobib ideaalselt üksinda vannimõnude nautimiseks - pane vannitoas küünlad põlema ning naudi aega iseendale. Vanni retro kuid ajatu stiil on ideaalseks sisustuselemendiks Sinu vannituppa. Vanni voolujooneline disain jälgib kehakuju, mis tagab lõõgastava vannielamuse. 

    Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Jalgade puhul on võimalik valida 3 erineva stiili vahel: Traditional, Classical ja Period. Lisaks on võimalik valida jalgade värvitooni: kroom, valge või must. Soovi korral on vannile võimalik paigaldada ka segisti.

    Vann tuleb standardis valgena, kuid soovi korral võib Harewood vanni välispinda igaüks ise värvida meelepäraste akrüülbaasil värvide ning värvipraimeritega, et vann peegeldaks täpselt Sinu stiili, iseloomu ja tuju.

    Lähemalt
  2. Käterätikuivati Burlington Bloomsbury valge

    Käterätikuivati Burlington Bloomsbury valge

    903,00 €

    Burlington Bloomsbury valge on kompaktne klassikalise inglise disainiga käterätikuivati, mida iseloomustavad sõnad elegantne, retro ning stiilne. Käterätikukuivati on mõeldud keskküttega ühendamiseks, kuid lisaosa ostes on võimalik seda kasutada ka elektriühendusega. Käterätikuivatil on kombineeritud küttesüsteem, mida saab kasutada nii elektri- kui veeühendusega või kombineeritult. Käterätikuivati on mugav ja praktiline valik igasse vannituppa, mis soojendab hommikumantli ning kiirendab käterätikute kuivamist.

    Seina ning kuivatustoru vahele jääb 110 mm ning torude läbimõõt on 32 mm. Käterätikuivati maksimaalne töötemperatuur on 95℃.

    Komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused ning kraanid. Komplekti ei kuulu elektrisüsteemiga ühendamiseks vajalikke liiteid. Käterätikuivati sobib kasutamiseks suletud kütteveesüsteemides, kuid mitte ühendada tarbeveesüsteemiga. Kasutades radiaatorit ainult elektriliselt, täida see roostevaba lahusega ligikaudu 90% (u 4.5 l).

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Burlington Arcade 120

    Vannitoavalamu Burlington Arcade 120

    755,00 €

    Burlington Arcade 120 on elegantne vannitoavalamu, mida iseloomustab lihtsus, puhtus ning stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga. Ülevool sisaldub komplektis.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: konsoolijalgadele või terasraamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva terasraami viimistluse vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Burlington Arcade 60

    Vannitoavalamu Burlington Arcade 60

    313,00 €

    Burlington Arcade 60 on vannitoavalamu, mida iseloomustab lihtsus, puhtus ning stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga. Ülevool sisaldub komplektis.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või terasraamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva terasraami viimistluse vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Burlington Classic B15

    Vannitoavalamu Burlington Classic B15

    624,00 €

    Burlington Classic on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta ja elegantse väljanägemisega. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain.

    Valamu on mõeldud seina külge kinnitamiseks, soovi korral saab lisada komplekti põhjaklapi valamule ja stiilse valamujala.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 45

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas