Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Gustavsberg Nautic 1546 allavool kõrge

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1546 allavool kõrge

    415,00 €

    Gustavsberg Nautic 1546 on ühesüsteemne allavooluga kõrge WC-pott, mille juurde ei kuulu prill-laud. Gustavsberg Nautic 1546 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab Sinu elu palju lihtsamaks. WC-pott on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. HygienicFlush loputussüsteem, mis loputab istumisosa ääreni välja, tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt.

    Tehases on potile seatud ühesüsteemne loputus 4 l, kuid loputuskogus on reguleeritav kuni 6 l. Võrreldes teiste mudelitega on WC-potil kõrgendatud istumisosa - 460 mm. Nautic 1546 WC-potti on võimalik kombineerida käetugede ja invaprill-lauaga. WC-pott sobib hästi nurka paigaldamiseks ning see paigaldatakse põrandale nelja kruvi või liimiga.

    Lähemalt
  2. Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    Nurgavalamu Gustavsberg 7327-98

    159,00 €

    7327-98 on vannituppa mõeldud Gustavsbergi nurgavalamu, mis ei kuulu ühegi kindla tooteseeria koosseisu, vaid on populaarse tootena mõeldud kõigi seeriate täienduseks. Tegemist on väikesemõõdulise valamuga, mis sobib eelkõige pisematesse vannitubadesse ja WC-desse. Paigaldamine toimub poltidega vastu seina ning poltide väljaulatuv osa peaks olema 35 ± 1 mm. Paigalduseks vajalikud mutrid ja tihendid sisalduvad komplektis, kuid segisti ja poldid tuleb eraldi juurde soetada.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    Dušikomplekt Gustavsberg Nautic Round G3

    471,00 €

    Gustavsberg Nautic Round G3 on efektne ümara disainiga dušikomplekt, mille disainimisel on rõhk pandud kumerustele ja pehmetele joontele. Dušisegistist õhkub ilusat skandinaavia stiili, täiustades sellega igat vannituba.

    Komplekti kuulub kõik vajalik, mis garanteerib virgutava dušielamuse - Gustavsberg Nautic termostaatsegisti, üliõhuke vihmadušš (läbimõõduga 25 cm), 3-funktsiooniline käsidušš, dušilift ja dušivoolik.

    Dušikomplekti kõrgust on võimalik reguleerida vahemikus 770-1165 mm, mis teeb paigalduse võimalikuks erinevates tingimustes. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Gustavsberg Nautic 5540

    Vannitoavalamu Gustavsberg Nautic 5540

    64,00 €

    Nautic 5540 on Gustavsbergi vannitoavalamu, mis on saadaval nii parempoolse kui ka vasakpoolse segistiauguga. Elliptilise disainiga tooted on ilusa kujuga ja vajavad vähe paigaldusruumi, olles samal ajal nii funktsionaalsed kui ka kerged. Paigaldus toimub poltidega vastu seina, mis tagab puhta ja atraktiivse lõpptulemuse. Poldid peavad ulatuma ettevalmistatud seinast 50 ± 2 mm väljapoole. Kinnitusdetailid sisalduvad komplektis. 

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt
  5. Käetoed Gustavsberg Nautic Care 3055 prill-lauaga

    Käetoed Gustavsberg Nautic Care 3055 prill-lauaga

    513,00 €

    Gustavsberg Nautic Care 3055 käetoed paigaldatakese WC-poti külge eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimesele. Seetõttu on toode sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Käetoed on valmistatud roostevabast terasest ja käepidemed polüuretaanist. Haardkäepidemid on tumehallid ning ergonoomiliselt vormitud. Üks käepide talub 60 kg koormust.

    Komplektis on valge prill-laud. Juurde on võimalik osta käepidemele sobiv paberihoidja. Käetoed sobivad kõigile Nautic-sarja WC-pottidele peale seinakinnitusega poti 5530.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas