Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 334

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select E

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select E

    742,00 €

    Hansgrohe Croma Select E on dušikomplekt, mis koosneb Croma Select E vihmadušist, Croma Select E käsidušist (Ø 110mm), Isiflex dušivoolikust (1,25m), Ecostat E termostaatsegistist, seinasisesest tööelemendist ja käsidušihoidjast. Croma Select E on ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust.

    Ecostat E  on moderne kandilise disainiga termostaatsegisti, mis paigaldatakse seinasisese tööelemendiga. Segisti teeb turvaliseks turvalukk, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 40° C. Croma Select E vihmadušš paigaldatakse seina külge koos komplektis sisalduva dušihoidjaga. Vihmadušil on kaks erinevat pihustusrežiimi, midagi igaks meeleoluks.  

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 kroom

    356,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattvalge

    Valamusegisti Hansgrohe Vivenis 210 põhjaklapiga mattvalge

    297,00 €

    Hansgrohe Vivenis 210 mattvalge on kumera jooksutoruga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Vivenis segisti on elegantne ning selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 100 Bidette bideedušiga

    138,00 €

    Hansgrohe Focus 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Komplektis sisaldub PorterS seinakinnitus ja 1,60 m pikkune Isiflex dušivoolik.

    Focus seeria märksõnaks on värskus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Sinus meelelisuse.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Hansgrohe A41 mattmust

    Seebidosaator Hansgrohe A41 mattmust

    72,00 €

    A41 on mattmust Hansgrohe seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori mahutavus on 500 ml. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm, paigaldusaugu suurus on 28 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt. Dosaatorit saab sobitada hästi ka vannituppa ja täita selle seebi või kätekreemiga. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 334

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas