Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamukapp Ravak Natural 1200

    Valamukapp Ravak Natural 1200

    526,00 €

    Ravak Natural 1200 on minimalistliku disainiga valge valamukapp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Ravak Natural Duo topeltvalamuga. Tegu on seinale kinnitatava valamukapiga, mille kolm riiulit ning avanev sahtel pakuvad küllaldaselt ruumi vannitoatarvikute hoiustamiseks.

    Natural valamukapp on saadaval kolmes erinevas mõõdus (pikkusega 50, 80 ja 120 cm), mistõttu sobib see hästi erinevate suurustega vannitubadesse. Valamukappi on võimalik kombineerida stiililt sobiva Natural sarja valamu, seinakapi ja valgustusega peegliga, et luua vannitoas terviklik ja veatu üldmulje. Paigaldustarvikud sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Ravak Supernova S4-80

    Dušinurk Ravak Supernova S4-80

    326,00 €

    Ravak Supernova seeria on inspireeritud mugavusest, kompaktsusest ning minimalistlikust disainist. See on seeria, kus meelepärase dušinurga saad kujundada Sina ise. Supernova lai ning mitmekülgne valik on meele järgi ka kõige nõudlikumale tarbijale.

    Supernova S4-80 on äärmiselt kompaktne ning mugav kumera disainiga dušinurk. See on varustatud AntiBlock-mehhanismiga, mis tagab dušiuste sujuva ja vaikse liikumise ning takistab liikuvate osade kinnikiilumist. Dušinurga profiil ja uks on valmistatud tugevast alumiiniumist, mis on saadaval valge värvusega. Dušinurga turvaklaas on töödeldud kaitsekihiga AntiCalc, mis moodustab klaasi pinnale nähtamatu kaitsekihi, hoides ära mustuse ja katlakivi tekke. Võimalik on valida kolme erineva klaasi tooni vahel: Pearl, Transparent ja Grape.

    Toode koosneb kahest liikumatust osast ja lükanduksest, mis omakorda koosneb kahest kumerast osast. Toodet on võimalik paigaldada otse duširenniga põrandale või juurde osta sobiv dušialus.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ravak Yard 400

    Vannitoavalamu Ravak Yard 400

    197,00 €

    Yard valamud on ümara kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. 

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Comfort 600

    Vannitoavalamu Ravak Comfort 600

    147,00 €

    Comfort 600 on kandilise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks koos Ravak Comfort 600 valamukapiga, mis on võimalik juurde tellida eraldi.

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  5. Nurgakapp Ravak 10° 550

    Nurgakapp Ravak 10° 550

    192,00 €

    Nurgakappi Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Kapp on väga omapärase disainiga, tänu millele sobib kapp hästi nurka paigaldamiseks. Hoides sellega kokku palju ruumi ka väga väikses vannitoas. 

    10° valamukapp on saadaval kahes erinevas värvitoonis - valge ja tume pähkel. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, vann, segisti, vannitoamööbel). Valamukapp sobib kokku Ravak 10° nurgavalamuga.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 245

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas