Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivalamu Balteco Neo O

    Kivivalamu Balteco Neo O

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo O on ovaalne Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo O valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1804 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1804 valge

    233,00 €

    Scarabeo Glam 1804 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1804 valamu on kandilise vormiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Valamukomplekt Laufen Pro A 860952 - Outlet Diil

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 234,00 €

    Laufen Pro A 860952 valamukomplektis sisaldub kõik vajalik vannitoavalamu paigaldamiseks - Pro A 600 valamu, Citypro valamusegisti põhjaklapiga, kinnitused, nurgaventiilid ning kroomitud sifoon. Valamu on mõeldud seina külge kinnitamiseks või tasapinna sisse süvistamiseks. 

    Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516055

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516055

    Tavahind: 110,00 €

    Erihind 89,00 €

    Villeroy & Boch O.novo 516055 on ovaalse disainiga praktiline valamu, mis oma klassikalise välimuse poolest sobib imehästi igasse vannituppa. Sanitaarportselanist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch O.novo seeria on inspireeritud klassikalisest disainist, mida iseloomustab ülim mugavus, praktilisus ja taskukohane hind. O.novo seeria hõlmab endas ajatu disaini jooni, mistõttu sobib see kahtlemata kaunistama igat vannituba oma autentsuse ja lihtsusega. Kollektsiooni kuulub lai valik tooteid, mida saab vabalt kombineerida, luues terviklikke ja kestvaid lahendusi.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA FLOW 450

    Vannitoavalamu PAA FLOW 450

    1 124,00 €

    Vannitoavalamu PAA FLOW 450 on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu kandiline ehitus ning stiilne silkstone viimistlus teevad valamu ideaalseks lisandiks modernse hõnguga vannitubadesse. 

    Flow 450 valamu puhul on võimalik ise valida valamu pikkus. Segisteid valamu jaoks on võimalik paigaldada ainult seinale. Valamul on itegreeritud toendid.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Kandurite paigutus, äravoolude arv ja asukoht kooskõlastatakse individuaalselt. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas