Vannituba

Bathroom

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516055

    Vannitoavalamu Villeroy & Boch O.novo 516055

    Tavahind: 110,00 €

    Erihind 89,00 €

    Villeroy & Boch O.novo 516055 on ovaalse disainiga praktiline valamu, mis oma klassikalise välimuse poolest sobib imehästi igasse vannituppa. Sanitaarportselanist valamut on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Mõõtudelt on valamu piisavalt lai kui ka parajalt väike, sobitudes kenasti ka väiksematesse vannitubadesse. Segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch O.novo seeria on inspireeritud klassikalisest disainist, mida iseloomustab ülim mugavus, praktilisus ja taskukohane hind. O.novo seeria hõlmab endas ajatu disaini jooni, mistõttu sobib see kahtlemata kaunistama igat vannituba oma autentsuse ja lihtsusega. Kollektsiooni kuulub lai valik tooteid, mida saab vabalt kombineerida, luues terviklikke ja kestvaid lahendusi.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Mini Samba

    Vannitoavalamu PAA Mini Samba

    160,00 €

    PAA Mini Samba on läikiva viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Komplekti on võimalik lisada valgeid toendeid, mis teevad paigalduse väga lihtsaks. Standardis on tegu valge valamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Laufen Pro N 810956

    Vannitoavalamu Laufen Pro N 810956

    Tavahind: 95,00 €

    Erihind 81,00 €

    Laufen Pro N 810956 on kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Valamukapp, segisti ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Vispool Q-700

    Vannitoavalamu Vispool Q-700

    259,00 €

    Vannitoavalamu Q-700 on skandinaavialiku disainiga universaalne kivivalamu, mida on võimalik paigaldada nii seinale kui ka tasapinnale. Seinale paigaldamiseks on võimalik komplekti lisada valged või kroomitud toendid.

    Valamu on valmistatud komposiitkivimist, mis on antibakteriaalse pinnaga ning väga vastupidav mustusele, korrosioonile ning kemikaalidele. Vispool Q-700 sisekuju on kaarjas, mis juhib vee sujuvalt äravoolu ning valamul on puuritud augud segisti ning äravoolu jaoks. Soovi korral on võimalik toote esiserva juurde lisada kroomitud käterätihoidja.

    Standardis on tegu valge kivivalamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1804 valge

    Vannitoavalamu Scarabeo Glam 1804 valge

    233,00 €

    Scarabeo Glam 1804 on minimalistliku ja puhta disainiga vannitoavalamu, mis loob uudse värskuse igasse vannituppa. Glam 1804 valamu on kandilise vormiga ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Scarabeo keraamilised valamud on valmistatud Itaalias, mis on iseloomult lihtsad, sihvakalt sirgjoonelised ning kõik üleliigne on kõrvale jäetud.

    Scarabeo vannitoavalamu on valmistatud vastupidavast keraamikast ning on mõeldud paigaldamiseks tasapinna peale. Kraanikausil puudub ülevool ning segisti auk. Komplekti ei kuulu põhjaklapp, mis on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 151

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas