Vannituba

Bathroom

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 2689

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-komplekt Grohe Solido Perfect 4-in-1

    WC-komplekt Grohe Solido Perfect 4-in-1

    Tavahind: 425,00 €

    Erihind 382,00 €

    WC-komplekt Grohe Solido Perfect 4-in1 näol on tegemist seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub Grohe seinapott koos SoftClose prill-lauaga, Grohe seinasisene WC-raam koos kinnitustega ja vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan kroom. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe seinasisene WC-raam on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Skate Cosmopolitan vajutusnupp on kroomviimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. Dušisein Balteco Frameline must

    Dušisein Balteco Frameline must

    Tavahind: 359,00 €

    Erihind 312,00 €

    Uudne Balteco Frameline raamistatud dušisein on praktiline ja efektne vannitoa sisekujunduselement. Frameline dušiseinad on 200 cm kõrged ja valmistatud 6 mm karastatud turvaklaasist, mis on saadaval kirkana (FT1) või toonituna (FT2). Frameline seeria eripäraks on musta värvusega alumiiniumprofiilid, mis lisavad Sinu vannituppa industriaalset hõngu.

    Frameline dušiseina on võimalik valida kolme erineva profiilidisainiga: välisraamistus (R1), välisraamistus ja horisontaalmotiiv (R2) ning välisraamistus ja ruudumotiiv (R3). Lisavarustusena on võimalik komplekti lisada ka sobivad paigaldustoendid (rist- või kaldkinnitusega) ning laetugi, mis on Frameline seeriale omaselt samuti musta värvusega. Laetugi on mõeldud juhtudel, kui dušiseina ja lae vahele jääb vähe ruumi, kui vahe on suurem sobib rohkem kald-/risttugi. Dušisein ei ole käeline - seda saab mugavalt pöörata tagurpidi, et saavutada sobiv käelisus.

    Frameline dušiseina standardlaius on 90 cm, kuid eritellimusena on võimalik toodet tellida ka laiusega 60-120 cm. Võta ühendust meie klienditeenindusega, et täpsustada erilahenduse maksumus ja tarneaeg.

    Lähemalt
  3. Prill-laud Gustavsberg Nautic Soft-Close

    Prill-laud Gustavsberg Nautic Soft-Close

    76,00 €

    Gustavsberg Nautic on Soft-Close mehhanismiga varustatud valge prill-laud, mis sulgub vaikselt ning on lihtne puhastada. Kõvast plastist raskete prill-laudade sulgemine oli varem küllaltki kärarikas protseduur. Soft-Close on selle probleemi lahendanud prill-laua sisse ehitatud hingedega, tänu millele on sulgumine pehme ja hääletu. Hinged ei ole sanitaarkeraamikaga enam otseses kontaktis, mis lihtsustab prill-laua puhastamist ja muudab selle hügieenilisemaks. QuickRelease hingedega varustatud prill-lauda on lihtne eemaldada ja paigaldada, mis muudab WC-poti ja prill-laua puhastamise mugavamaks ja kiiremaks. Prill-laud sobib kõigile Gustavsberg Nautic seeria WC-pottidele.

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    212,00 €

    Grohe Grohtherm 800 on turvaline ja ergonoomiline dušikomplekt, millel on vee ühtlase temperatuuri tagamiseks kasutusel TurboStat termostaat. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on sellel segistil EcoButton nupp, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    Komplekti kuulub Grohtherm 800 termostaatsegisti ning New Tempesta 60 cm kõrgune dušilift koos käsidušiga (2 pihustusrežiimiga). Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  5. Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Black

    Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Black

    693,00 €

    Exclusive Black on Roth'i eksklusiivseeria, millel on Elox-must anodiseeritud mattviimistlus ning parimad võimalikud komponendid. Vastupidavad alumiiniumraamid, tavapärasest kõrgem (205 cm) seina kõrgus ning madala astmega sisenemine on ainult mõned eelised, mis on omased vaid sellele dušinurgale. 6 mm paksused klaasseinad on kaetud spetsiaalse mustust hülgava Rolshield® kaitsega ning lükanduste sujuva liikuvuse tagavad topeltrullikud.

    Roth Exclusive ECS2 Black dušinurk on saadaval laiuses 800-1200 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 2689

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas