Vannituba

Bathroom

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 106

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Ravak 10° II

    Lihtvann Ravak 10° II

    362,00 €

    Ravak 10° II on uuendatud disainiga ristkülikukujuline lihtvann, mida iseloomustab kerge ja õhuline vorm. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik osta eraldi.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni 10° II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli, küljepaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  2. Lihtvann Gemlook Onyx

    Lihtvann Gemlook Onyx

    Tavahind: 4 090,00 €

    Erihind 3 407,00 €

    Gemlook Onyx vann on tõeline pärl otse sisustusajakirjast! Onyx on mattmusta värvitooni vasest vann, mida on võimalik paigaldada nii eraldiseisvana keset vannituba kui ka seina äärde. Onyx vann sobib hästi antiikse hõnguga vannitubadesse. Tegu on erakordselt vastupidava materjaliga, mistõttu on see hinnatud ka näiteks butiikhotellides ja vanades mõisahoonetes. Vannil on kõrgendatud seljaosa, mis garanteerib lõõgastava vannielamuse.

    Gemlook Onyx vann sobib paigaldamiseks koos põranda- või seinapealse vannisegistiga. Vannil puudub ülevool. Kuna vann on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak Chrome II 170

    Lihtvann Ravak Chrome II 170

    374,00 €

    Ravak Chrome II 170 on uuendatud disainiga asümmeetriline vann, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste Chrome seeria toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Ravak Chrome II vann on saadaval kahes erinevas pikkuses (160 ja 170 cm) ning lisaks on võimalik valida parema- ja vasakukäelise versiooni vahel, et leida parim paigutus igas vannitoas.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni Chrome II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Kivivann Aura Belisana 2

    Kivivann Aura Belisana 2

    2 213,00 €

    Belisana 2 on sümmeetriline ja ruumikas kivivann, mis sobib hästi kahekesi vanni nautimiseks, vann kuulub Aura eksklusiivseeriasse. Kõrgendatud seljaosa pakub tuge ka kaelale ning õhuline disain aitab hoida kokku ruumi vannitoas. See kivivann sobib paigutamiseks nii seina äärde kui ka eraldiseisvana keset vannituba. 

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on 13 cm kõrgune sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub ClickClack kroomitud äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Balteco Madonna

    Lihtvann Balteco Madonna

    Tavahind: 2 239,00 €

    Erihind 1 947,00 €

    Madonna on tõeline Balteco lipulaev. Tegu on ruumika lihtvanniga, mis on ideaalne mitmekesi vanni nautimiseks. Madonna kuulub Soul kollektsiooni, mida iseloomustab avangardism ja nostalgia.

    Vali endale sobiv paneel ja segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 106

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas