Vannituba

Bathroom

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Lihtvann Roth Kubic Neo 170

    Lihtvann Roth Kubic Neo 170

    414,00 €

    Roth Kubic Neo 170 on moodsa disainiga nelinurkne vann, mis sobitub hästi enamikesse vannitubadesse. Selle lihtvanni siseosa on igati ruumikas ning vannis lamamise asend on väga mugav. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülmassist, mille värv ei tuhmu ajas ning mida on lihtne hooldada.

    Kubic Neo vann on saadaval neljas erinevas pikkuses ning komplekti kuuluvad reguleeritava kõrgusega vannijalad. Soovi korral saab komplekti lisada ka vanni esi- ja otsapaneeli ning Complete sifooni.

    Lähemalt
  2. Massaaživann Balteco Madonna

    Massaaživann Balteco Madonna

    Tavahind: 4 595,00 €

    Erihind 3 995,00 €

    Madonna on tõeline Balteco lipulaev. Tegu on ruumika massaaživanniga, mis on ideaalne mitmekesi vanni nautimiseks. Madonna kuulub Soul kollektsiooni, mida iseloomustab avangardism ja nostalgia.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ja esipaneel ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Ravak Chrome II 170

    Lihtvann Ravak Chrome II 170

    413,00 €

    Ravak Chrome II 170 on uuendatud disainiga asümmeetriline vann, mille avar ja praktiline küljeosa mahutab mugavalt ära vajalikud vannitarbed. Ühtse disaini loomiseks saab vanni sobitada teiste Chrome seeria toodetega (vannisein, valamu, segisti, vannitoamööbel), mida on võimalik eraldi osta. Ravak Chrome II vann on saadaval kahes erinevas pikkuses (160 ja 170 cm) ning lisaks on võimalik valida parema- ja vasakukäelise versiooni vahel, et leida parim paigutus igas vannitoas.

    Ravak vanne saab igaüks komplekteerida ise, lähtudes Sinu soovidest ja vajadustest. Lihtvanni Chrome II puhul on võimalik lisavarustusena komplekti lisada esipaneeli ja vannisifooni, mis lihtsustab oluliselt vanni paigaldust. Vannijalad sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Lihtvann Gemlook Onyx

    Lihtvann Gemlook Onyx

    Tavahind: 4 090,00 €

    Erihind 3 407,00 €

    Gemlook Onyx vann on tõeline pärl otse sisustusajakirjast! Onyx on mattmusta värvitooni vasest vann, mida on võimalik paigaldada nii eraldiseisvana keset vannituba kui ka seina äärde. Onyx vann sobib hästi antiikse hõnguga vannitubadesse. Tegu on erakordselt vastupidava materjaliga, mistõttu on see hinnatud ka näiteks butiikhotellides ja vanades mõisahoonetes. Vannil on kõrgendatud seljaosa, mis garanteerib lõõgastava vannielamuse.

    Gemlook Onyx vann sobib paigaldamiseks koos põranda- või seinapealse vannisegistiga. Vannil puudub ülevool. Kuna vann on valminud käsitööna, siis on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole.

    Lähemalt
  5. Lihtvann Balteco Quadrum

    Lihtvann Balteco Quadrum

    Tavahind: 1 930,00 €

    Erihind 1 678,00 €

    Quadrum on tõeline Balteco lipulaev. Tegu on ruumika lihtvanniga, mis on ideaalne kahekesi vanni nautimiseks. Quadrum kuulub Metropolitan kollektsiooni, mida iseloomustab modernsus ja luksuslikkus. Antud vann on mõeldud põranda või karkassi sisse uputamiseks.

    Vali endale sobiv segisti ning uus Balteco vann on valmis kasutamiseks. Lisaküsimuste korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas