Vannituba

Bathroom

Tooted 36 kuni 40 koguarvust 2705

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Electrolux Smart Inverter Pro 2.0 100L

    Elektriboiler Electrolux Smart Inverter Pro 2.0 100L

    369,00 €

    Electrolux Smart Inverter Pro 2.0 100L on õhukese disainiga seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. See A-energiaklassi elektriboiler on nutiboilerite lipulaev! Täida oma kodu mugavusega - Smart Inverter boiler suudab energiakasutust täielikult ise optimeerida. Electroluxi uusim tehnoloogia on suunatud energiatarbimise vähendamisele, võimalikult optimeeritud tarbimise juures pikenevad ka kütteelementide ja boileri enda eluiga. 

    Elektriboileril on kasutusel X-HEAT süsteem, mis tähendab, et boileri küttekehadel ei ole veega otsest kokkupuudet. Kuiv küttekeha kindlustab, et küttekehale ei teki katlakivi ja boileri eluiga on oluliselt pikem. SI seeria elektriboilerid on varustatud elektrilise anoodiga, see ei vaja aja jooksul väljavahetamist ja takistab boileri sisemusel korrodeerumist. Boileril on ka Bacteria Stop süsteem, mis kütab teatud intervalliga boileris oleva vee 70 kraadini, see takistab bakterite levikut ka juhul, kui boilerit ei ole pikemat aega kasutatud. Samuti on olemas ka Eco süsteem, mis ei küta boileris vett üle 55°C, on kindlaks tehtud, et sellise temperatuuri juures kütteelementide eluiga tõuseb oluliselt, vesi on jätkuvalt desinfitseeritud ja katlakivi ei ole praktiliselt võimeline moodustuma. 

    Nutiboiler õpib ise tundma kasutajate veetarbimist, selle järgi leiab ajaaknad, kus ei ole vaja nii intensiivselt vett soojendada. Boileril on võimekus ise enda tööd reguleerida, kuid soovi korral saab selle tööle panna ka enda seadistuste järgi. Sisseehitatud Wi-Fi moodul võimaldab boileri seadistamist läbi nutiseadme igal ajahetkel, samuti on võimalik seadistusi määrata ka boileri ekraanilt. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Laufen Pro S 815961

    Vannitoavalamu Laufen Pro S 815961

    Tavahind: 87,00 €

    Erihind 74,00 €

    Laufen Pro S 815961 on väiksete mõõtmetega kandiline vannitoavalamu, mida saab paigaldada nii seina külge, valamujalale, tasapinnale kui ka valamukapi peale. Valamul on lihtne, kuid samas silmapaistev disain, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Valamujalg, valamukapp, seinakinnitused ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 1470

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260 vannisegistiga 1470

    Tavahind: 641,00 €

    Erihind 569,00 €

    Grohe Euphoria System 260 on väga mugav jooksutoruga dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik ning vannitilaga termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt
  4. Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Black

    Dušinurk Roth Exclusive ECS2 Black

    693,00 €

    Exclusive Black on Roth'i eksklusiivseeria, millel on Elox-must anodiseeritud mattviimistlus ning parimad võimalikud komponendid. Vastupidavad alumiiniumraamid, tavapärasest kõrgem (205 cm) seina kõrgus ning madala astmega sisenemine on ainult mõned eelised, mis on omased vaid sellele dušinurgale. 6 mm paksused klaasseinad on kaetud spetsiaalse mustust hülgava Rolshield® kaitsega ning lükanduste sujuva liikuvuse tagavad topeltrullikud.

    Roth Exclusive ECS2 Black dušinurk on saadaval laiuses 800-1200 mm ning soovitud mõõdud on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele.

    Lähemalt
  5. WC-pott Laufen Pro 867953

    WC-pott Laufen Pro 867953

    Tavahind: 555,00 €

    Erihind 469,00 €

    Laufen Pro 867953 on elegantse disainiga WC-pott, mille komplekti kuulub vaikselt sulguv prill-laud. Selles WC-potis on edukalt ühendatud tippkvaliteet, disain ja hügieenilisus, mis on olulised märksõnad sobiva WC-poti valikul. Laufen Pro tooted on disainitud neile, kes hindavad puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata liigselt aega selle puhastamisele.

    Laufen Pro 867953 on kahesüsteemne WC-pott, mille komplektis sisaldub ka Slim disainiga valge SoftClose prill-laud. Tegu on universaalse voolusuunaga WC-potiga, mida saab ühendada nii tahavooluga kui ka allavooluga. WC-potti saab paigaldada tihedalt vastu seina - sedasi jääb lõpptulemus puhas nii esteetilisest kui ka hügieenilisest vaatenurgast.

    Lähemalt

Tooted 36 kuni 40 koguarvust 2705

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas