Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 372

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Puukeris Harvia Legend 150

    Puukeris Harvia Legend 150

    942,00 €

    Harvia Legend 150 on suure kivide hulgaga keris, mis tagab imelise leili ka pikemateks saunaõhtuteks. Leil on niiske ja intensiivne ning tänu kivimassile püsib sauna temperatuur ühtlasena ka siis, kui tuli peaks vahepeal kustuma.

    Legend 150 puukerisel on uudne põlemiskambri süsteem, tänu millele on põlemine tõhusam ja puhtam. Saunaahjul on malmist klaasuks ning paigaldamist hõlbustavad reguleeritavad jalad (0-30 cm). Kerisele on võimalik lisada korsten-tüüpi veeboiler.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada. Samuti saab juurde lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White

    945,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White on luksuslik valgete detailidega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Rainshower SmartActive 310, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik.

    Laedušil on võimalik valida 2 ja käsidušil 3 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lähemalt
  3. Lihtvann Schönberg Sören 170

    Lihtvann Schönberg Sören 170

    1 018,00 €

    Sören on klassikaline nelinurkse disainiga Schönbergi lihtvann, mis sobib ideaalselt minimalistliku Skandinaavia disainiga vannituppa. Vanni seinad on tehtud kvaliteetsest akrüülist, mille läikiv pind on käega katsudes pehme ja sile. Lisaks on antud materjal soojust salvestav, mis hoiab vannivee kauem soojana. Spetsiaalne lõppviimistlus aitab hoida vanni puhta ja säravana pikkadeks aastateks. Vannil on lihtsasti reguleeritavad jalad ning vee mahutavus 290 liitrit – kõik head omadused, mis tagavad lõõgastava vannikogemuse.

    Disainvann Schönberg Sören on mõeldud paigaldamiseks otse vastu seina. Laiem vanniserv on ideaalne šampoonide, küünalde ja teiste vannitarvikute hoidmiseks. Sören vann on ideaalne neile, kes otsivad klassikalist, rahulikku ja harmoonilist vannielamust.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Libero 170

    Kivivann Vispool Libero 170

    1 036,00 €

    Libero 170 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas seest ruumikas ja ergonoomiline. Vanni ühes otsas on spetsiaalne laiendatud tasapind, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti või kasutada seda tasapinda lihtsalt vannitarvete ning küünalde toetamiseks. Kivivann Libero on saadaval kahes erinevas mõõdus: 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Tavahind: 2 132,00 €

    Erihind 1 748,00 €

    Duravit DuraStyle SensoWash 631001 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa, kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 372

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas