Vannituba

Bathroom

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivann PAA Bella Silk

    Kivivann PAA Bella Silk

    2 356,00 €

    PAA Bella Silk on vabalt asetatav SilkStone® kivivann, millel on sümmeetriline disain ning integreeritud ülevool. Bella on ovaalse sisekujuga ning õhukeste seintega kivivann, mis mõjub vannitoas skulptuurselt, ent samas rahustavalt. Vann on valmistatud vastupidavast SilkStone® materjalist, mis on soojust salvestav ning mustust hülgav. Vanni ergonoomiline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi.

    Mattviimistlusega vanni komplekti kuulub SilkStone® materjaliga kaetud äravoolukork, mis avaneb ja sulgub vajutusega. Vannil on lihtsamaks paigalduseks reguleeritavad jalad ning painduv äravoolutoru, mis asetsevad vanni aluses peidetud soklis.

    Lähemalt
  2. Terasvann Kaldewei Cayono Duo

    Terasvann Kaldewei Cayono Duo

    Tavahind: 917,00 €

    Erihind 826,00 €

    Kaldewei Cayono Duo on klassikalise kujuga terasvann. Vanni sümmeetriline kuju võimaldab selle kasutamist nii üksinda kui ka kahekesi. Komplektis sisalduvad vannijalad, mis teevad toote paigaldamise väga lihtsaks ja mugavaks. Cayono Duo on uputatav vann, mille paigaldamisel ei kasutata vannipaneele. Vann on täiustatud heliisolatsiooniga, mis tagab vanni äärmiselt vaikse täitmise.

    Cayono Duo vann on kaetud kvaliteetse emaili kihiga, mis teeb puhastamise erakordselt lihtsaks. Spetsiaalne Kaldewei poolt väljatöötatud emaili ja terase segu on UV-kindel - see ei tuhmu ajas ning seda ei ole võimalik kahjustada, isegi mitte tugevate kemikaalidega. Kaldewei plekkvann on täielikult kriimustus- ja kuumuskindel, mistõttu võid kindel olla, et tegu on tootega pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  3. Massaaživann Balteco Scala

    Massaaživann Balteco Scala

    Tavahind: 2 757,00 €

    Erihind 2 396,00 €

    Scala on tõeliselt ruumikas Balteco massaaživann, mis on ideaalne kahekesi vanni nautimiseks. Vannil on uudne PANEL+ kinnitustega esipaneel, millel on kruvivabad magnetkinnitused. Selline lahendus tagab esteetiliselt puhta välimuse ja mugava ligipääsu vanni hooldamiseks.

    Vali endale meelepärane massaažisüsteemi pakett, lisa soovi korral segisti ja esipaneel ning uus Balteco massaaživann on valmis kasutamiseks. Täpse info massaažipakettide erinevusest ja kõigest muust olulisest leiad tootelehe alumisest osast. Soovi korral võimalik asendada tavapärased akrüülist vannipaneelid värvilise MDF-paneeliga. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Marea

    Kivivann Vispool Marea

    1 288,00 €

    Kivivann Marea on ruumikas asümmeetriline nurgavann. Väga sobilik pikemat kasvu vannisõpradele või juhul, kui soovite nautida vannimõnusid kahekesi. Vanni sisenurgas on mugav iste ning vanni sees olev seljatugi on disainitud maksimaalselt ergonoomiliseks. Marea on saadaval nii parema- kui ka vasakukäelise versioonina.

    Komplektis sisaldub sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada esipaneeli, käterätihoidja ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Kivivann Vispool Classica 170

    Kivivann Vispool Classica 170

    925,00 €

    Classica 170 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas