Vannituba

Bathroom

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 327

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Aurusaun Duschy 6116

    Aurusaun Duschy 6116

    1 409,00 €

    Duschy 6116 on toonitud klaasiga mitmete lisafunktsioonidega aurusaun, mis on oma vormilt kompaktne, kuid sisult suur. Selles on ühendatud aurusaun, massaažidušš, kehadušš ning laedušš, mis kokku loovad tõelise spaa kogemuse Sinu enda vannitoas! Pärast väsitavat tööpäeva pole midagi paremat mõnusast aurusaunast ning kosutavast seljamassaažist.

    Komplekti kuulub lisaks termostaatsegisti, puutetundlik LED-ekraan, raadio, USB-liides MP3-le, LED lae- ja seinavalgusti, aurudüüs, ventilaator, iste, peegel, riiulid ning äravool. Madal dušialus teeb kabiini sisenemise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  2. Puukeris Harvia Legend 240 SL

    Puukeris Harvia Legend 240 SL

    1 140,00 €

    Legend 240 SL on suure kivide hulgaga keris, mis tagab imelise leili ka pikemateks saunaõhtuteks. Leil on niiske ja intensiivne ning tänu kivimassile püsib sauna temperatuur ühtlasena ka siis, kui tuli peaks vahepeal kustuma.

    Legend 240 SL on mõeldud neile, kes soovivad hõlpsasti kütta sauna teisest ruumist. Tähelepanu väärib ka selle puukerise uudne põlemiskambri süsteem, tänu millele on põlemine tõhusam ja puhtam. Saunaahjul on malmist klaasuks ning paigaldamist hõlbustavad reguleeritavad jalad (0-30 cm). Kerisele on võimalik lisada korsten-tüüpi veeboiler.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada. Samuti saab juurde lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7591-11

    1 188,00 €

    Oras Esteta 7591-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat vanni- ja dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe harjatud pronks - Outlet Diil

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe harjatud pronks - Outlet Diil

    Tavahind: 1 282,00 €

    Erihind 1 218,00 €

    Hansgrohe Raindance Select S 240 1jet Showerpipe on harjatud pronksi viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Raindance S 240 Air laedušš (d 240mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segisti harjatud pronksi viimistlus teeb dušikomplektist elegantse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, Powerful Rain ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  5. Kivivann Aura Selene

    Kivivann Aura Selene

    1 458,00 €

    Aura Selene on väikse mõõduline minimalistliku disainiga eraldiseisev kivivann, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Olenemata Selene vanni väikestest mõõtudest on see väga funktsionaalne ja mugav, seetõttu mahub ka ideaalselt väiksematesse vannitubadesse. Vanni võib paigaldada seina äärde või eraldiseisvana.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Vann on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivanniga, kuid soovi korral on võimalik tellida vann ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides - seejuures on võimalus ka valida, kas vann on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Vanni all on sokkel äravoolu ühendamiseks. Komplekti kuulub pop-up äravool, valikuliselt on võimalik vannile lisada ka kroomitud ülevool.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 327

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas