Vajutusnupud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 valge

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 valge

    56,00 €

    Arena Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valget värvi vajutusnupuga, mille pilkupüüdev kumerate joontega disain muudab vannitoa isikupärasemaks. 

    Lähemalt
  2. Vajutusnupp Grohe Skate Air 38505 kroom

    Vajutusnupp Grohe Skate Air 38505 kroom

    45,00 €

    Skate Air on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on läikiva kroom viimistlusega vajutusnupuga, mille nelinurkne välispind ja ovaalne loputusnupp mõjuvad isikupäraselt ja sobivad kaunistama mistahes tualettruumi.

    Lähemalt
  3. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 kroom

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 kroom

    76,00 €

    Arena Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on läikiv kroomi viimistlusega vajutusnupuga, mille pilkupüüdev kumerate joontega disain muudab vannitoa isikupärasemaks. 

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 kroom

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 kroom

    76,00 €

    Arena Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on läikiv kroomi viimistlusega vajutusnupuga, mille pilkupüüdev kumerate joontega disain muudab vannitoa isikupärasemaks. Vajutusnupu paigaldus on horisontaalne.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E200 kroom

    Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E200 kroom

    Tavahind: 89,00 €

    Erihind 73,00 €

    Vajutusnupp Villeroy & Boch Vi Connect E200 on kroomi värvi kahesüsteemne nupp, mida kaunistab tagasihoidlik Villeroy & Boch logo. 

    Nupp ühildub VIlleroy & Boch ViConnect seinasisese WC-süsteemiga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas