Vajutusnupud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vajutusnupp Geberit Sigma01 white alpin

    Vajutusnupp Geberit Sigma01 white alpin

    60,00 €

    Sigma01 on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Geberit Duofix Sigma seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge viimistlusega vajutusnupuga, mis lisab omapära igasse tualettruumi. 

    Lähemalt
  2. Vajutusnupp Grohe Nova Cosmopolitan 38765 valge

    Vajutusnupp Grohe Nova Cosmopolitan 38765 valge

    56,00 €

    Nova Cosmopolitan on valge kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tänu oma minimalistlikule disainile mõjub vajutusnupp stiilse ja kaunina. Nova Cosmpolitani vajutusnupp sobib paigaldamiseks nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  3. Vajutusnupp Onnline CGJ544 valge

    Vajutusnupp Onnline CGJ544 valge

    25,00 €

    Onnline CGJ544 on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Onnline seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge viimistlusega vajutusnupuga, mis lisab omapära igasse tualettruumi. 

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo kroom

    Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo kroom

    65,00 €

    Gustavsberg Triomont XS duo on kroomi viimistlusega kahesüsteemne (3/6 l) seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Triomont XS WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vajutusnupp on valmistatud läikivast kroomitud plastikust ning vajutatav osa on ümmargune ja elegantse kujuga.

    Lisaks nupule tuleb osta ka seinasisene WC-raam ja seinapott.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Laufen AW1 895661 kroom

    Vajutusnupp Laufen AW1 895661 kroom

    Tavahind: 48,00 €

    Erihind 41,00 €

    Laufen AW1 895661 on kroom (läikiv) viimistlusega kahesüsteemne vajutusnupp, mis on õhukese ja modernse disainiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram.

    Nupp ühildub Laufeni seinasisese WC-süsteemiga, mille saab osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas