WC-raamid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisese WC-raami komplekt Grohe Rapid SL + Nova Cosmopolitan 4-in-1

    Seinasisese WC-raami komplekt Grohe Rapid SL + Nova Cosmopolitan 4-in-1

    266,00 €

    Grohe seinaraami komplekt 4-in-1 sisaldab endas seinaraami Grohe Rapid SL, kroomi vajutusnuppu Nova Cosmopolitan, seinakinnitusi ning tihendit. Kõik, mis vaja seinapoti paigaldamiseks, on koondatud ühte väga kvaliteetsesse komplekti.

    Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Tegu on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3- ja 6- liitrine loputus, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Nova Cosmopolitan 38765 vajutusnupp on kroomviimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX

    Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX

    237,00 €

    Rapid SLX on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. Rapid SLX seinaraam on varustatud elektriühenduse ja veeühendusega, tänu millele on kerge paigaldada ka sisseehitatud bideedušiga seinapotte.

    WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Lähemalt
  3. WC-komplekt Grohe Solido Compact 4-in-1

    WC-komplekt Grohe Solido Compact 4-in-1

    Tavahind: 439,00 €

    Erihind 279,00 €

    WC-komplekt Grohe Solido Compact 4-in1 näol on tegemist seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub Grohe seinapott koos SoftClose prill-lauaga, Grohe seinasisene WC-raam koos kinnitustega ja valge vajutusnupp Grohe Skate Air. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe seinasisene WC-raam on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Skate Air vajutusnupp on valge viimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  4. Seinasisese WC-raami komplekt Grohe Rapid SL + Skate Air 3-in-1

    Seinasisese WC-raami komplekt Grohe Rapid SL + Skate Air 3-in-1

    225,00 €

    Grohe seinasisese WC-raami komplekti kuulub Grohe Rapid SL seinaraam, valge vajutusnupp Skate Air ning vajalikud kinnitused raami paigaldamiseks.

    Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Tegu on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3- ja 6- liitrine loputus, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg.

    Grohe Skate Air on valge ovaalse disainiga vajutusnupp. Nuppu on võimalik paigaldada ainult vertikaalselt. Vajutusnupul on Grohe StarLight pinnatöötlus, mis teeb selle puhastamise imelihtsaks.

    Lähemalt
  5. Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX 3-in-1

    Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX 3-in-1

    Tavahind: 250,00 €

    Erihind 225,00 €

    Grohe Rapid SLX 3-in-1 on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Lisaks sellele püsib vannituba alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Grohe laias valikus olevate vajutusnuppudega.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas