Lisatarvikud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo kroom

    Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo kroom

    65,00 €

    Gustavsberg Triomont XS duo on kroomi viimistlusega kahesüsteemne (3/6 l) seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Triomont XS WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vajutusnupp on valmistatud läikivast kroomitud plastikust ning vajutatav osa on ümmargune ja elegantse kujuga.

    Lisaks nupule tuleb osta ka seinasisene WC-raam ja seinapott.

    Lähemalt
  2. Tugikäepide seinale Faneco 800 valge

    Tugikäepide seinale Faneco 800 valge

    93,00 €

    Faneco 800 on valge seinale paigaldatav WC-tugikäepide, mis on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepidet on võimalik ka vajaduse korral tõsta ja lukustada ülemisse asendisse lukustussüsteemi abil.

    Faneco 800 tugikäepide on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast süsinikterasest. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  3. Seebialus Gedy Lounge 5418-14 must

    Seebialus Gedy Lounge 5418-14 must

    106,00 €

    Gedy Lounge 5418-14 on stiilne seinale kinnitatav must seebialus. Alus sobib väga hästi hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  4. Tugikäepide põrandale Mediclinics BGC2710B mattmust

    Tugikäepide põrandale Mediclinics BGC2710B mattmust

    185,00 €

    Põrandale paigaldatav WC-tugikäepide Mediclinics Mediepoxy on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Sellel tugikäepidemel on integreeritud WC-paberi hoidja ning käepidet on võimalik soovi korral tõsta ja lukustada ülemisse asendisse ehk vastu seina.

    Mediepoxy seeria tooted on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud korrosioonivastase värviga, mis teeb need eriti sobilikuks intensiivse kasutusega ruumides. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigalduseks vajalikud kruvid.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Onnline CGJ546 mattkroom

    Vajutusnupp Onnline CGJ546 mattkroom

    28,00 €

    Onnline CGJ546 on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Onnline seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on mattkroomi viimistlusega vajutusnupuga, mis lisab omapära igasse tualettruumi. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas