Lisatarvikud

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käetoed Ifö Care WC-paberi hoidikuga

    Käetoed Ifö Care WC-paberi hoidikuga

    281,00 €

    Ifö Care 502.299.00.1 käetoed paigaldatakse WC-poti külge, eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Seetõttu on toode sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Käetoed on valmistatud alumiiniumist ja käepideme otsad plastikust.

    Komplektis on tualettpaberihoidja ja paigalduskomplekt poti külge kinnitamiseks. Ifö Care käetoed on ennekõike mõeldud kasutamiseks koos Ifö Spira ja Sign seeria WC-pottidega, millel on kõvast plastist prill-laud. Käetugesid on testitud kaaluga kuni 150 kg (75 kg ühe käetoe kohta).

    Lähemalt
  2. Rätikuriiul Gedy Hotellerie 5035-13 kahekordne

    Rätikuriiul Gedy Hotellerie 5035-13 kahekordne

    88,00 €

    Gedy Hotellerie 5035-13 on kahekordne kroomitud pinnaga rätikuriiul, mis on praktiline tarvik nii glamuurses hotellitoas kui ka koduses majapidamises. 50 cm laiune rätikuriiul on modernse disaini ning vastupidava roostevabast terasest konstruktsiooniga. Lisaks riiulitele on tootel ka kaks mugavat nagi asjade riputamiseks.

    Lähemalt
  3. Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    35,00 €

    Bonomini Manitrap on minimalistlik roostevabast terasest musta viimistlusega vannitoavalamu või bidee põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Bonomini põhjaklapp sobib universaalselt nii ülevooluga kui ka ülevooluta valamutele, vastav lisadetail sisaldub komplektis. Põhjaklapi ühendustoru on standard läbimõõduga 1¼.

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 valge

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 valge

    50,00 €

    Skate Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  5. Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX

    Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX

    237,00 €

    Rapid SLX on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. Rapid SLX seinaraam on varustatud elektriühenduse ja veeühendusega, tänu millele on kerge paigaldada ka sisseehitatud bideedušiga seinapotte.

    WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas