Lisatarvikud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 kroom

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 kroom

    56,00 €

    Skate Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on läikiva kroom viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. Nagid Gedy Pirenei PI27-14 must (2 tk)

    Nagid Gedy Pirenei PI27-14 must (2 tk)

    16,00 €

    Gedy Pirenei PI27-14 on minimalistliku kandilise stiiliga musta värvi nagide komplekt. Nagid on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Komplekti kuulub 2 eraldi paigaldatavat nagi.

    Lähemalt
  3. Seinasisene WC-raam Geberit Duofix Sigma

    Seinasisene WC-raam Geberit Duofix Sigma

    333,00 €

    Geberit Duofix Sigma on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Lisaks sellele püsib vannituba alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Geberit Duofix Sigma on kahesüsteemse loputusega tehaseseadetes on veesäästlik 3 ja 6 liitrit, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Kuid soovi korral on võimalik panna ka seadistus 4,5, 6 ja 7,5 liitrile. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Geberiti laias valikus olevate vajutusnuppudega. Komplektis sisalduvad seinaraami kinnitused. 

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E300 valge

    Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E300 valge

    Tavahind: 140,00 €

    Erihind 115,00 €

    Villeroy & Boch ViConnect E300 on valget värvi kahesüsteemne vajutusnupu komplekt, millel on kroomviimistlusega nupud. Väljaulatuvad nupud on mugavad ning intuitiivsed.

    Nupp ühildub VIlleroy & Boch ViConnect seinasisese WC-süsteemiga, mille saate soetada samuti meie e-poest.  

    Lähemalt
  5. Väljatõmmatav pesunöör Gedy Tullo Hotellerie 2450-13

    Väljatõmmatav pesunöör Gedy Tullo Hotellerie 2450-13

    28,00 €

    Gedy Tullo Hotellerie 2450-13 on väljatõmmatav pesunöör, mis on praktiline tarvik nii glamuurses hotellitoas kui ka koduses majapidamises. Pesunöör kinnitub ø 9 x 6 cm kroomitud otsapaneeli külge, mis on modernse disaini ning vastupidava roostevabast terasest konstruktsiooniga. Komplekt sisaldab pesunööri vastust vastasseinas.

    Pesunööri maksimaalne pikkus on 270 cm.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas