Lisatarvikud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Libisemisvastane dušimatt Gedy River TADO401-00 läbipaistev

    Libisemisvastane dušimatt Gedy River TADO401-00 läbipaistev

    10,00 €

    Gedy River TADO401-00 on läbipaistva värvusega libisemisvastane dušimatt, mis on praktiline tarvik pea igas vannitoas. Mati põhjas asetsevad iminapad hoiavad mati kenasti paigal, muutes sellega duši all käimise ohutuks ja nauditavaks. Vesi voolab mugavalt läbi "jõekivide" ka siis, kui matt asub veeäravoolu kohal.

    Dušimatt on mõõdus 54 x 54 cm, mistõttu sobitub see kenasti enamike dušinurkadega. Soovi korral on võimalik asetada kõrvuti ka mitu matti ja katta sellega suurem ala.

    Lähemalt
  2. WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade 3-in-1

    WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade 3-in-1

    485,00 €

    WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade® 3-in-1 sisaldab endas kõik vajaliku seinasisese WC-lahenduse paigalduseks - Ideal Standard seinapott Tesi Aquablade®, seinasisene paigaldusraam ProSys 120M ja kroom värvusega vajutusnupp Solea M1. WC-komplekti märksõnadeks on disain, vastupidavus ning lihtne paigaldus.

    Ideal Standard Tesi Aquablade® on kumerate joontega seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu väljatöötatud Aquablade® süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks, tänu Easy Take Off hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    Ideal Standard ProSys 120M on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 2- ja 4-liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Ideal Standard Solea M1 on kroomi viimistlusega kahesüsteemne nupp, mida kaunistab tagasihoidlik Ideal Standard logo.

    Lähemalt
  3. Seinasisene madal WC-raam Grohe Rapid SL

    Seinasisene madal WC-raam Grohe Rapid SL

    Tavahind: 299,00 €

    Erihind 279,00 €

    Grohe Rapid SL madal WC-raam on universaalne kahesüsteemne raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldavate WC-pottidega. Tänu madalale kõrgusele on raami võimalik paigaldada ka akna alla nii seina ette kui ka seina sisse. Seinasiseseks paigaldamiseks on tootega kaasas ka vajalikud kinnitused. Seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad, tänu sellele püsib vannituba hügieenilisem ja puhtam.

    WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Grohe laias valikus olevate vajutusnuppudega

    Lähemalt
  4. Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    35,00 €

    Bonomini Manitrap on minimalistlik roostevabast terasest musta viimistlusega vannitoavalamu või bidee põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Bonomini põhjaklapp sobib universaalselt nii ülevooluga kui ka ülevooluta valamutele, vastav lisadetail sisaldub komplektis. Põhjaklapi ühendustoru on standard läbimõõduga 1¼.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 titaankroom

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 titaankroom

    112,00 €

    Skate Cosmopolitan 38732 titaankroom on näpujäljevaba pinnaga kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on titaankroomi viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Lisaks ei pea muretsema tüütute näpujälgede pärast, sest vajutusnupul on spetsiaalne näpujälje vaba pealispind. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 226

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas