Lisatarvikud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 mattkroom

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38858 mattkroom

    69,00 €

    Arena Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on mattkroomi viimistlusega vajutusnupuga, mille pilkupüüdev kumerate joontega disain muudab vannitoa isikupärasemaks. Vajutusnupu paigaldus on horisontaalne.

    Lähemalt
  2. WC-komplekt Grohe Solido 5-in-1

    WC-komplekt Grohe Solido 5-in-1

    499,00 €

    WC-komplekt Grohe Solido  Solido 5-in-1 näol on tegemist seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub Grohe seinapott koos SoftClose prill-lauaga, Grohe seinasisene WC-raam koos kinnitustega ja vajutusnupp Grohe Arena Cosmo kroom. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe seinasisene WC-raam on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

     

    Lähemalt
  3. Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX 3-in-1

    Seinasisesene WC-raam Grohe Rapid SLX 3-in-1

    Tavahind: 250,00 €

    Erihind 225,00 €

    Grohe Rapid SLX 3-in-1 on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Lisaks sellele püsib vannituba alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Grohe laias valikus olevate vajutusnuppudega.

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 mattkroom

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 mattkroom

    69,00 €

    Arena Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on mattkroomi viimistlusega vajutusnupuga, mille pilkupüüdev kumerate joontega disain muudab vannitoa isikupärasemaks. 

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 valge

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan 38844 valge

    56,00 €

    Arena Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valget värvi vajutusnupuga, mille pilkupüüdev kumerate joontega disain muudab vannitoa isikupärasemaks. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas