Seinapotid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 14

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Villeroy & Boch Avento 5656HR

    Seinapott Villeroy & Boch Avento 5656HR

    Tavahind: 811,00 €

    Erihind 389,00 €

    Villeroy & Boch Avento 5656HR on kaasaegne ja praktiline seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda hoiab tualettruumis puhtust. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Üllatavalt puhas disain, hämmastavalt praktiline ja suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe - just selliselt võib iseloomustada Villeroy & Boch Avento seeriat. Kollektsioon hõlmab endas trendikaid lahendusi ning sisaldab kõike, mida üks kaasaegne vannituba vajab - mitmekesine tootevalik ja saadavus erinevates mõõtudes. Mugavus ja funktsionaalsus on viidud täiesti uuele tasemele!

    Lähemalt
  2. Seinapott Villeroy & Boch Avento 5656RS

    Seinapott Villeroy & Boch Avento 5656RS

    Tavahind: 425,00 €

    Erihind 399,00 €

    Villeroy & Boch Avento 5656RS on unikaalse disainiga seinapott, mille komplekti kuulub ka õhukese disainiga vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. Tegu on Rimless versiooniga, mis tähendab, et potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    Lähemalt
  3. Seinapott Duravit DuraStyle 456209

    Seinapott Duravit DuraStyle 456209

    319,00 €

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Duravit DuraStyle 456209 on ajatu disainiga kompaktne seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Seinapott Geberit Smyle Square Rimfree

    Seinapott Geberit Smyle Square Rimfree

    318,00 €

    Seinapott Geberit Smyle Square Rimfree on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. Seinapotil on varjatud kinnitus, mistõttu paigaldatud wc-pott näeb välja puhas ning minimalistlik. Kitsas disain teeb poti suurepäraseks lisaks ka väiksematesse vannitubadesse. 

    WC-potil on kasutusel uus siseservata Rimfree tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt
  5. Seinapott Scarabeo Moon Clean Flush 5520CL valge

    Seinapott Scarabeo Moon Clean Flush 5520CL valge

    327,00 €

    Scarabeo Moon Clean Flush 5520CL on lihtsa ning elegantse disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mis loob uudse värskuse Sinu vannituppa. Moon Clean Flush seinapott on inspireeritud suurlinna elementidest, kus peamisteks märksõnadeks on suured vormid, minimalism ning funktsionaalsus.

    Scarabeo seinapott on valmistatud tugevast ja vastupidavast keraamikast ning viimistletud klassikalise valge värvusega. Seinapoti komplektiga on kaasas ka vaikselt sulguv prill-laud. Komplekti ei kuulu seinasisene WC-raam, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 14

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas