Seinapotid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 48

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Tavahind: 2 132,00 €

    Erihind 1 748,00 €

    Duravit DuraStyle SensoWash 631001 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa, kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt
  2. Seinapott Duravit ME by Starck SensoWash 631000

    Seinapott Duravit ME by Starck SensoWash 631000

    Tavahind: 2 266,00 €

    Erihind 1 857,00 €

    Duravit ME by Stark SensoWash 631000 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit ME by Starck on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad lihtsad naturaalsed vormid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt
  3. Seinapott Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

    Seinapott Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

    Tavahind: 526,00 €

    Erihind 499,00 €

    Subway 2.0 5614R2 on uudse disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge Slimseat pehmelt sulguv prill-laud. Slimseat on ülimalt mugav ja praktiline prill-laud, mida on lihtne paigaldada, kerge puhastada ja lisaks sellele näeb välja stiilne ja ilus. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda hoiab tualettruumis puhtust. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch Subway 2.0 on uudne ja elegantne seeria, mille iseloomulikeks tunnusjoonteks on ühtlaselt siledad pinnad, mugavus ja loomulikult kaunis välimus. Subway 2.0 seeria pakub laias valikus sanitaarkeraamikat, mis täidab ka nõudliku kliendi vajadusi. Slimseat, SoftClose ja Rimless on vaid mõned märksõnad, mis pakuvad innovatiivseid, mugavaid ja hügieenilisi lahendusi Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  4. Seinapott Grohe Sensia Arena

    Seinapott Grohe Sensia Arena

    2 966,00 €

    Grohe Sensia Arena on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, soojaõhu kuivatus ja öövalgustus. Komplektis sisaldub juhtpult, kuid Grohe Sensia Arena on juhitav ka läbi telefoni App'i, mis on tasuta allalaetav nii iOS kui Android mobiiltelefonidele.

    Sensia Arena WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Lisaks on WC-potil spetsiaalne katlakivi eemaldamise funktsioon.

    Lähemalt
  5. WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade 3-in-1

    WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade 3-in-1

    485,00 €

    WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade® 3-in-1 sisaldab endas kõik vajaliku seinasisese WC-lahenduse paigalduseks - Ideal Standard seinapott Tesi Aquablade®, seinasisene paigaldusraam ProSys 120M ja kroom värvusega vajutusnupp Solea M1. WC-komplekti märksõnadeks on disain, vastupidavus ning lihtne paigaldus.

    Ideal Standard Tesi Aquablade® on kumerate joontega seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu väljatöötatud Aquablade® süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks, tänu Easy Take Off hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    Ideal Standard ProSys 120M on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 2- ja 4-liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Ideal Standard Solea M1 on kroomi viimistlusega kahesüsteemne nupp, mida kaunistab tagasihoidlik Ideal Standard logo.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 48

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas