Seinapotid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Duravit ME by Starck Compact 453009

    Seinapott Duravit ME by Starck Compact 453009

    Tavahind: 521,00 €

    Erihind 427,00 €

    Duravit ME by Starck on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad lihtsad naturaalsed vormid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Duravit ME by Starck Compact 453009 on seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. WC-pott on väiksemate mõõtudega, mis on ideaalne lahendus väiksematesse ruumidesse. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Seinapott Ideal Standard Tesi T5361 Silk Black

    Seinapott Ideal Standard Tesi T5361 Silk Black

    Tavahind: 481,00 €

    Erihind 400,00 €

    Ideal Standard Tesi T5361 seinapott on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, tagades vastupidavuse ja pikaajalise kasutuse. Selle seinapoti tugev konstruktsioon tagab, et see kestab aastaid, ilma et peaks millegi pärast muretsema. Selle seinapoti Silk Black viimistlus lisab vannitoale kaasaegset elegantsi ja eksklusiivsust. Musta värvi seinapott on ajatu disainielement, mis sobib suurepäraselt erinevate vannitoa kujunduste ja stiilidega.

    Ideal Standard Tesi T5361 seinapoti komplekt sisaldab ka SoftClose prill-lauda, mis tagab õrna ja vaikse prill-laua sulgemise. See omadus lisab mugavust ja vähendab müra vannitoas, mis on eriti kasulik öisel ajal. Ideal Standard Tesi Silk Black on mõeldud inimesele, kes otsib kvaliteetset ja stiilset seinapotti, mis täiendab vannitoa interjööri ning tagab pikaaegse kasutuse ja mugavuse.

    Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  3. WC-komplekt Grohe Solido 5-in-1

    WC-komplekt Grohe Solido 5-in-1

    499,00 €

    WC-komplekt Grohe Solido  Solido 5-in-1 näol on tegemist seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub Grohe seinapott koos SoftClose prill-lauaga, Grohe seinasisene WC-raam koos kinnitustega ja vajutusnupp Grohe Arena Cosmo kroom. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe seinasisene WC-raam on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

     

    Lähemalt
  4. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    422,00 €

    Estetic 8330 on mattvalge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  5. Seinapott Ifö Inspira Art 6245

    Seinapott Ifö Inspira Art 6245

    444,00 €

    Seinapott Ifö Inspira Art 6245 peegeldab endas Skandinaavia disaini jooni, mis on saanud inspiratsiooni meie imelisest loodusest. Selle voolujooneline disain pakub silmailu ning on praktiliseks lahenduseks igas vannitoas. Tegemist on ülihügieenilise WC-potiga, sest tänu Rimfree® lahendusele puudub WC-potil sisemine serv, kuhu mustus ja bakterid muidu koguneda saavad. Selle seinapealne paigaldus aitab hoida puhtust vannitoas ning lisaks on WC-potti äärmiselt lihtne ja mugav hooldada.

    Ifö Inspira Art 6245 on seinale paigaldatav valge seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. WC-pott on kaetud spetsiaalse Ifö Clean glasuuriga, mis vastab Nordic Quality sertifikaadile. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas