Seinapotid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Gustavsberg Nautic 5530

    Seinapott Gustavsberg Nautic 5530

    153,00 €

    Nautic 5530 on seinale paigaldatav Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. Paigaldamisel seintele kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile. Sobilik seinasisene WC-raam ning vajutusnupp on võimalik juurde osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt
  2. Seinapott Laufen Pro Rimless 866957

    Seinapott Laufen Pro Rimless 866957

    Tavahind: 326,00 €

    Erihind 275,00 €

    Laufen Pro 866957 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu Rimless, SoftClose ning Slim.

    Laufen Pro 866957 komplekti kuulub õhuke ning vaikselt sulguv SoftClose kaas. Õhuke prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi. WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist.

    Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Seinapott Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

    Seinapott Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

    Tavahind: 526,00 €

    Erihind 499,00 €

    Subway 2.0 5614R2 on uudse disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge Slimseat pehmelt sulguv prill-laud. Slimseat on ülimalt mugav ja praktiline prill-laud, mida on lihtne paigaldada, kerge puhastada ja lisaks sellele näeb välja stiilne ja ilus. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda hoiab tualettruumis puhtust. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch Subway 2.0 on uudne ja elegantne seeria, mille iseloomulikeks tunnusjoonteks on ühtlaselt siledad pinnad, mugavus ja loomulikult kaunis välimus. Subway 2.0 seeria pakub laias valikus sanitaarkeraamikat, mis täidab ka nõudliku kliendi vajadusi. Slimseat, SoftClose ja Rimless on vaid mõned märksõnad, mis pakuvad innovatiivseid, mugavaid ja hügieenilisi lahendusi Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  4. Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Seinapott Duravit DuraStyle SensoWash 631001

    Tavahind: 2 132,00 €

    Erihind 1 748,00 €

    Duravit DuraStyle SensoWash 631001 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa, kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt
  5. Seinapott Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    Seinapott Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    237,00 €

    5G84 on seinale paigaldatav WC-pott, mille siseserva puudumine aitab hoida puhtust ja head hügieeni. Loputus puhastab tõhusalt ja uudne WC-poti disain ning siledad pinnad ei lase mustusel koguneda. Poti puuduv siseserv lihtsustab koristamist ja vähendab tugevatoimeliste puhastusvahendite kasutamise vajadust. WC-pott Hygienic Flush on ajatu disainiga ja sobib kõikidesse vannitubadesse.

    5G84 Hygienic Flush on valge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Testitud koormusega 400 kg. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas