Seinapotid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-komplekt Laufen Pro kroom

    WC-komplekt Laufen Pro kroom

    Tavahind: 510,00 €

    Erihind 436,00 €

    Tegemist on seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub seinapott Laufen Pro 866953 koos õhukese SoftClose prill-lauaga, seinasisene WC-raam Laufen ja AW1 895661 kroom vajutusnupp. WC-komplekti märksõnadeks on mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks

    Laufen Pro 866953 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu Soft-Close ning Slim. Laufen Pro 866953 komplekti kuulub õhuke ning vaikselt sulguv SoftClose kaas. Õhuke prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi.

    Laufen 894665 on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinasisese WC-raami kandevõime on üle 400 kg. 

    Lähemalt
  2. WC-komplekt Ideal Standard Tempo Rimless 3-in-1

    WC-komplekt Ideal Standard Tempo Rimless 3-in-1

    456,00 €

    Ideal Standard Tempo Rimless 3-in-1 on sisaldab endas kõik vajaliku seinasisese WC-lahenduse paigalduseks - Ideal Standard seinapott Tempo Rimless, seinasisene paigaldusraam ProSys 120M ja valge värvusega vajutusnupp Oleas™ M1. WC-komplekti iseloomustab esteetiline välimus ja praktilisus.

    Ideal Standard Tempo Rimless on klassikalise disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tempo seinapoti sügavus on kõigest 53 cm, mistõttu sobib see eriliselt hästi just väikestesse ruumidesse. Rimless tehnoloogia lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist poti siseserval.

    Ideal Standard ProSys 120M on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada suuremat loputust ka veesäästliku loputuse peale (4,5 liitrit). Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Komplektiga on kaasas ka minimalistliku stiiliga ja valge viimistlusega Oleas™ M1 kahesüsteemne loputusnupp, mida kaunistab tagasihoidlik Ideal Standard logo.

    Lähemalt
  3. Seinapott Duravit ME by Starck 452909

    Seinapott Duravit ME by Starck 452909

    Tavahind: 593,00 €

    Erihind 486,00 €

    Duravit ME by Starck on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad lihtsad naturaalsed vormid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Duravit ME by Starck 452909 on seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Seinapott Duravit Soleil By Starck 459109

    Seinapott Duravit Soleil By Starck 459109

    Tavahind: 554,00 €

    Erihind 454,00 €

    Duravit Soleil By Starck 459109 on seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Duravit Soleil By Starck seeria on kaasaegse disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad sirged jooned, geomeetrilised kujundid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Põrandale toetuv seinapott Roca Carmen

    Põrandale toetuv seinapott Roca Carmen

    489,00 €

    Roca Carmen on põrandale toetuv seinapott. Carmen on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. 

    Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mida on võimalik osta eraldi. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust komplekti lisada.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas