Seinapotid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    Seinapott Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    237,00 €

    5G84 on seinale paigaldatav WC-pott, mille siseserva puudumine aitab hoida puhtust ja head hügieeni. Loputus puhastab tõhusalt ja uudne WC-poti disain ning siledad pinnad ei lase mustusel koguneda. Poti puuduv siseserv lihtsustab koristamist ja vähendab tugevatoimeliste puhastusvahendite kasutamise vajadust. WC-pott Hygienic Flush on ajatu disainiga ja sobib kõikidesse vannitubadesse.

    5G84 Hygienic Flush on valge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Testitud koormusega 400 kg. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Seinapott Grohe Sensia Arena

    Seinapott Grohe Sensia Arena

    2 966,00 €

    Grohe Sensia Arena on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, soojaõhu kuivatus ja öövalgustus. Komplektis sisaldub juhtpult, kuid Grohe Sensia Arena on juhitav ka läbi telefoni App'i, mis on tasuta allalaetav nii iOS kui Android mobiiltelefonidele.

    Sensia Arena WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Lisaks on WC-potil spetsiaalne katlakivi eemaldamise funktsioon.

    Lähemalt
  3. WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade 3-in-1

    WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade 3-in-1

    485,00 €

    WC-komplekt Ideal Standard Tesi Aquablade® 3-in-1 sisaldab endas kõik vajaliku seinasisese WC-lahenduse paigalduseks - Ideal Standard seinapott Tesi Aquablade®, seinasisene paigaldusraam ProSys 120M ja kroom värvusega vajutusnupp Solea M1. WC-komplekti märksõnadeks on disain, vastupidavus ning lihtne paigaldus.

    Ideal Standard Tesi Aquablade® on kumerate joontega seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu väljatöötatud Aquablade® süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks, tänu Easy Take Off hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    Ideal Standard ProSys 120M on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 2- ja 4-liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Ideal Standard Solea M1 on kroomi viimistlusega kahesüsteemne nupp, mida kaunistab tagasihoidlik Ideal Standard logo.

    Lähemalt
  4. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ valge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ valge

    344,00 €

    Estetic 8330 on valge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  5. Seinapott Grohe Bau Ceramic

    Seinapott Grohe Bau Ceramic

    196,00 €

    Seinapott Grohe Bau Ceramic on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Bau Ceramic WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas