Seinapotid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Grohe Essence

    Seinapott Grohe Essence

    550,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva disainiga kahesüsteemne WC-pott, mis on tugev, kvaliteetne ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Essence WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt
  2. WC-komplekt Grohe Bau Ceramic 5-in-1

    WC-komplekt Grohe Bau Ceramic 5-in-1

    378,00 €

    Tegemist on seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub seinapott Grohe Bau Ceramic koos SoftClose prill-lauaga, seinasisene WC-raam Grohe Rapid SL koos kinnitustega ja vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan kroom. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott Grohe Bau Ceramic on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Seinasisese WC-raami kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis. Komplekti kuulub ka Grohe heliisolatsiooni matt, mis tagab äärmiselt vaikse toimimise. 

    Grohe Skate Cosmopolitan 38732 vajutusnupp on kroomviimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  3. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    422,00 €

    Estetic 8330 on mattvalge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  4. Seinapott Villeroy & Boch Subway 3.0 4670TS

    Seinapott Villeroy & Boch Subway 3.0 4670TS

    Tavahind: 758,00 €

    Erihind 549,00 €

    Subway 3.0 4670TS on uudse disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge Slimseat pehmelt sulguv prill-laud. Slimseat on ülimalt mugav ja praktiline prill-laud, mida on lihtne paigaldada, kerge puhastada ja lisaks sellele näeb välja stiilne ja ilus. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    Villeroy & Boch Subway 3.0 on uudne ja elegantne seeria, mille iseloomulikeks tunnusjoonteks on ühtlaselt siledad pinnad, mugavus ja loomulikult kaunis välimus. Subway 3.0 seeria pakub laias valikus sanitaarkeraamikat, mis täidab ka nõudliku kliendi vajadusi. Slimseat, SoftClose ja Rimless on vaid mõned märksõnad, mis pakuvad innovatiivseid, mugavaid ja hügieenilisi lahendusi Sinu vannituppa.

    WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud TwistFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda hoiab tualettruumis puhtust. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Seinapott Laufen Pro 866953

    Seinapott Laufen Pro 866953

    Tavahind: 315,00 €

    Erihind 269,00 €

    Laufen Pro 866953 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu SoftClose ning Slim.

    Laufen Pro 866953 komplekti kuulub õhuke ning vaikselt sulguv SoftClose kaas. Õhuke prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas