Seinapotid

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Villeroy & Boch Avento 5656HR

    Seinapott Villeroy & Boch Avento 5656HR

    Tavahind: 811,00 €

    Erihind 389,00 €

    Villeroy & Boch Avento 5656HR on kaasaegne ja praktiline seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda hoiab tualettruumis puhtust. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Üllatavalt puhas disain, hämmastavalt praktiline ja suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe - just selliselt võib iseloomustada Villeroy & Boch Avento seeriat. Kollektsioon hõlmab endas trendikaid lahendusi ning sisaldab kõike, mida üks kaasaegne vannituba vajab - mitmekesine tootevalik ja saadavus erinevates mõõtudes. Mugavus ja funktsionaalsus on viidud täiesti uuele tasemele!

    Lähemalt
  2. Seinapott Ifö Inspira Art 6245

    Seinapott Ifö Inspira Art 6245

    444,00 €

    Seinapott Ifö Inspira Art 6245 peegeldab endas Skandinaavia disaini jooni, mis on saanud inspiratsiooni meie imelisest loodusest. Selle voolujooneline disain pakub silmailu ning on praktiliseks lahenduseks igas vannitoas. Tegemist on ülihügieenilise WC-potiga, sest tänu Rimfree® lahendusele puudub WC-potil sisemine serv, kuhu mustus ja bakterid muidu koguneda saavad. Selle seinapealne paigaldus aitab hoida puhtust vannitoas ning lisaks on WC-potti äärmiselt lihtne ja mugav hooldada.

    Ifö Inspira Art 6245 on seinale paigaldatav valge seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. WC-pott on kaetud spetsiaalse Ifö Clean glasuuriga, mis vastab Nordic Quality sertifikaadile. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  3. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    422,00 €

    Estetic 8330 on mattvalge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  4. Seinapott Ravak Chrome RimOff

    Seinapott Ravak Chrome RimOff

    291,00 €

    RimOff seinapotil puudub täielikult siseserv, mis koguks mustust ja baktereid. Seega on see ideaalne toode neile, kelle jaoks on lisaks silmapaistvale disainile oluline ka WC-poti hügieenilisus. 

    Ravak Chrome RimOff on valge seinapott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Õhuke Slim prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  5. WC-komplekt Duravit SensoWash Starck f Lite compact

    WC-komplekt Duravit SensoWash Starck f Lite compact

    3 717,00 €

    Duravit SensoWash Starck f Lite compact on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. Compact seinapott mahub ka väiksematesse ruumidesse. Seinapotti saab ka ühendada spetsiaalse mobiili rakendusega ja juhtida toodet läbi selle. 

    Starck f Plus seinapoti teeb eriliseks Slim disain, kui teistel bideedušiga seinapottidel on prill-laud oluliselt suurem ja kohe visuaalselt eristatav, siis esmapilgul Starck f Plus paistab, kui tavaline seinapott.  See ülimalt nutikas seinapott peidab endas peale 3-funktsioonilise bideeduši, prill-laua soojendust ja ka sooja õhuga kuivatamist. Vee, õhu ja prill-laua temperatuurid on ka individuaalselt reguleeritavad. Seinapotil on veel nutikas energiasäästurežiim, öövalgustus toode on mõneti isepuhastuv vältides seega katlakivi teket. 

    Komplektis sisaldub kõik vajalik toote paigalduseks, samuti seinasisene WC-raam ja vajutusnupp. Valgest klaasist A1 vajutusnupp sobib iga interjööriga.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas