WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 28

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Roca The Gap Round

    WC-pott Roca The Gap Round

    347,00 €

    Roca The Gap Round on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. The Gap Round seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    WC-potil on kasutusel uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist. Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. Komplektis sisaldub ka vaikselt sulguv valge prill-laud.

    Lähemalt
  2. WC-pott Grohe Essence

    WC-pott Grohe Essence

    798,00 €

    WC-pott Grohe Essence on silmapaistva disainiga WC-pott, mis on tugev, esteetiline ning vastupidav. Grohe Essence WC-pott on suurepärane valik igasse vannituppa, kus rõhk on skandinaavialikul kergusel ning praktilisusel. Vankumatu saksa kvaliteet tagab kauakestva töökindluse ja nagu möödaminnes puhastusvaeva.

    Grohe Essence põrandapoti PureGuard pinnaviimistlus on antibakteriaalne ning mustusthülgav. Potil puudub siseserv, mis aitab omakorda hügieeni hoidmisele tublisti kaasa, vältides mustuse ja bakterite tekkimist. Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. Komplektis sisaldub Slim-disainiga SoftClose prill-laud.

    Lähemalt
  3. WC-pott Gustavsberg Nautic 1500 allavool

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1500 allavool

    311,00 €

    Nautic 1500 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt
  4. WC-pott Ideal Standard Tesi Aquablade

    WC-pott Ideal Standard Tesi Aquablade

    425,00 €

    Ideal Standard Tesi Aquablade® on universaalse äravooluga WC-pott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. Tesi seeria tooted on pehmete geomeetriliste joontega, ajatu disainiga ning kõrge kvaliteediga. WC-potil on kahesüsteemne kroomitud nupuga loputusmehhanism.

    Tänu väljatöötatud Aquablade® süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks, tänu Easy Take Off hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Loputusvee ühendamine toimub paagi all servas.

    Lähemalt
  5. WC-pott Gustavsberg Nautic 1546 allavool kõrge

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1546 allavool kõrge

    415,00 €

    Gustavsberg Nautic 1546 on ühesüsteemne allavooluga kõrge WC-pott, mille juurde ei kuulu prill-laud. Gustavsberg Nautic 1546 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab Sinu elu palju lihtsamaks. WC-pott on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. HygienicFlush loputussüsteem, mis loputab istumisosa ääreni välja, tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt.

    Tehases on potile seatud ühesüsteemne loputus 4 l, kuid loputuskogus on reguleeritav kuni 6 l. Võrreldes teiste mudelitega on WC-potil kõrgendatud istumisosa - 460 mm. Nautic 1546 WC-potti on võimalik kombineerida käetugede ja invaprill-lauaga. WC-pott sobib hästi nurka paigaldamiseks ning see paigaldatakse põrandale nelja kruvi või liimiga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 28

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas