WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Ideal Standard Tesi Aquablade

    WC-pott Ideal Standard Tesi Aquablade

    425,00 €

    Ideal Standard Tesi Aquablade® on universaalse äravooluga WC-pott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. Tesi seeria tooted on pehmete geomeetriliste joontega, ajatu disainiga ning kõrge kvaliteediga. WC-potil on kahesüsteemne kroomitud nupuga loputusmehhanism.

    Tänu väljatöötatud Aquablade® süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks, tänu Easy Take Off hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Loputusvee ühendamine toimub paagi all servas.

    Lähemalt
  2. WC-pott Gustavsberg Nordic3 3510 tahavool

    WC-pott Gustavsberg Nordic3 3510 tahavool

    265,00 €

    Gustavsberg Nordic3 3510 on kahesüsteemne tahavooluga valge WC-pott, mille juurde kuulub standard prill-laud. Gustavsberg Nordic3 3520 on skandinaavia disainiga klassikalise kujuga ja puhta disainiga WC-pott. WC-pott on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt.

    Nordic3 3510 on standardmõõdus wc-pott, mille istumisosa kõrgus on 430 mm. Pott on loputusserva alt glasuuritud, et oleks kergem puhastada.

    WC-pott kinnitatakse nelja kruviga põranda külge. Alternatiivne paigaldamine on liimiga. Kaasas kattekorgid kruvidele ja valged pimekorgid kruviaukudele liimimise puhuks. Nordic3 3510 WC-pott on tahavooluga ning äravoolu saab ühendada põrandaga, otse seinaga või külgedega iga nurga all.

    Lähemalt
  3. WC-pott Roca The Gap Round

    WC-pott Roca The Gap Round

    347,00 €

    Roca The Gap Round on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. The Gap Round seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    WC-potil on kasutusel uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist. Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. Komplektis sisaldub ka vaikselt sulguv valge prill-laud.

    Lähemalt
  4. WC-pott Laufen Kompas 827152

    WC-pott Laufen Kompas 827152

    Tavahind: 560,00 €

    Erihind 479,00 €

    Laufen Kompas 827152 WC-pott kuulub Taani disaineri Hee Welling poolt loodud kollektsiooni, mis on kujundatud spetsiaalselt Skandinaavia disaini austajatele. Funktsionaalsus, sirged jooned ning minimalism on seda kollektsiooni iseloomustavad märksõnad.

    Laufen Kompas 827152 on kahesüsteemne WC-pott, mille komplektis sisaldub ka Slim disainiga valge vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. See WC-pott on Rimless-tüüpi ehk ilma siseservata, mis teeb igapäevase puhastamise väga lihtsaks. Lisaks on prill-laud ka kiirkinnitustega ehk selle saab eemaldada lihtsalt tõstes. 

    Lähemalt
  5. Retro WC-pott Burlington Standard must High

    Retro WC-pott Burlington Standard must High

    1 452,00 €

    Burlington Standard on Inglise stiilis tahavooluga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. Standard on madalam variant Burlington Regal WC-potist. Alumiiniumist veepaak on kahesüsteemne. 

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 238 cm ning minimaalne 162,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas