WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinaraam Grohe GD 2

    Seinaraam Grohe GD 2

    118,00 €

    Grohe GD 2 on universaalne WC-raam, mis on mõeldud paigaldamiseks koos põrandale toetuva seinapotiga. Vajutusnupul on kolm funktsiooni: topelt loputus, start/stop, ühekordne loputus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Grohe GD 2 on kahesüsteemse loputusega (tehaseseadistus veesäästlik 3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka 6 ja 9 liitrine loputus. 

    WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Lisaks sellele püsib vannituba alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad.

    Toode on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  2. Seinasisene WC-raam Ideal Standard ProSys R0204

    Seinasisene WC-raam Ideal Standard ProSys R0204

    162,00 €

    Ideal Standard ProSys R0204 on seinasisene WC-raam, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinale paigaldavate WC-pottidega. Seinasisene WC-poti paigaldus ja loputussüsteem tagab vannitoas esteetilise ja puhta viimistluse, mida on ka lihtne puhastada.

    WC-raami maksimaalne kandevõime on 400 kg. WC-raamil on kahesüsteemne loputussüsteem, mida on võimalik seadistada vastavalt vajadusele vahemikus 6-4,5l, mis tagab märkimisväärse veesäästu.

    Lähemalt
  3. Tugikäepide 90º nurgaga Mediclinics Medinox harjatud

    Tugikäepide 90º nurgaga Mediclinics Medinox harjatud

    114,00 €

    Mediclinics Medinox nurgaga tugikäepide on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepide on sobilik WC-desse, duširuumidesse, vannitubadesse jne.

    Medinox seeria tooted on valmistatud roostevabast terasest, mis teeb need eriti sobilikuks intensiivse kasutusega ruumides. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigalduseks vajalikud kruvid ning ümmargused kruvide katteplaadid.

    Lähemalt
  4. Vajustusnupp Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise

    Vajustusnupp Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise

    152,00 €

    Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise on kandilise kujuga kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis sobib ideaalselt paigaldamiseks koos Grohe Rapid SLX seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Vajutusnupul on erakordne harjatud kuldne värvitoon, mis lööb särama iga vannitoa. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada vertikaalselt.

    Nupu paigaldamiseks koos Rapid SL seinaraamiga on vaja lisaks ka tellida paigaldustarvik 40911000. 

    Lähemalt
  5. Multifunktsionaalne hoidja Gedy Florida 7332-14 must

    Multifunktsionaalne hoidja Gedy Florida 7332-14 must

    110,00 €

    Gedy Florida 7332-14 must on multifunktsionaalne hoidja, mis täidab endas WC-harja ja tualettpaberi hoiustamis funktsiooni. Multifunktsionaalne hoidja sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Stiilipuhas must viimistlus ei jää üheski tualettruumis märkamatuks. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas