WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-komplekt Grohe Solido Perfect 4-in-1

    WC-komplekt Grohe Solido Perfect 4-in-1

    Tavahind: 425,00 €

    Erihind 382,00 €

    WC-komplekt Grohe Solido Perfect 4-in1 näol on tegemist seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub Grohe seinapott koos SoftClose prill-lauaga, Grohe seinasisene WC-raam koos kinnitustega ja vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan kroom. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe seinasisene WC-raam on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Skate Cosmopolitan vajutusnupp on kroomviimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. WC-komplekt Villeroy & Boch 2-in-1 Avento

    WC-komplekt Villeroy & Boch 2-in-1 Avento

    Tavahind: 1 289,00 €

    Erihind 749,00 €

    See komplekt on seinasisese WC lahenduse luksusklass, kuhu kuulub seinapott Villeroy & Boch Avento koos õhukese SoftClose prill-lauaga ja seinasisene WC-raam Villeroy & Boch ViСonnect. WC-komplekti märksõnadeks on disain, mugavus, vastupidavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks.

    Villeroy & Boch Avento 5656RS on unikaalse disainiga seinapott, mille komplekti kuulub ka õhukese disainiga "Slim" ja vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. Tegu on Rimless versiooniga, mis tähendab, et potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    Villeroy & Boch ViСonnect on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 4,5 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Komplekti ei kuulu seinale paigaldatav vajutusnupp, kuid soovi korral saate selle allolevast valikust lisada.

    Lähemalt
  3. WC-pott VitrA Valarte

    WC-pott VitrA Valarte

    Tavahind: 571,00 €

    Erihind 495,00 €

    Valarte on kahesüsteemne universaalse äravooluga VitrA WC-pott, mille teeb eriliseks selle antiikne disain. Komplekti kuulub valge pehmelt sulguv SoftClose prill-laud, mida on lihtne paigaldada, kerge puhastada ja lisaks sellele näeb välja stiilne ja ilus.

    Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. WC-potil on kahesüsteemne kroomitud nupuga loputusmehhanism.

    Lähemalt
  4. WC-pott Ifö Sign 6860 allavool

    WC-pott Ifö Sign 6860 allavool

    296,00 €

    Ifö Sign WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Ifö Sign 6860 on kahesüsteemne allavooluga Ifö WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud ning kroomist läikiv vajutusnupp. Ifö Sign WC-pott on ka keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist.  

    Lähemalt
  5. WC-pott Ifö Sign 6872 tahavool kõrge

    WC-pott Ifö Sign 6872 tahavool kõrge

    334,00 €

    Ifö Sign 6872 on kahesüsteemne tahavooluga WC-pott, mis on hinnatud selle kõrgendatud disaini poolest - istumiskõrgus on 46 cm. Seetõttu on WC-pott sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Ifö Sign WC-pott on ka keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist. Komplekti kuulub Ifö Sign valge prill-laud (kõva). Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka spetsiaalsed Ifö Support käetoed.

    Ifö Sign WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas