WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 147

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 valge

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 valge

    50,00 €

    Skate Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. Valamu põhjaklapp Armatura Click kroom

    Valamu põhjaklapp Armatura Click kroom

    18,00 €

    Armatura Click on minimalistliku kroomviimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼ ja sobilik ülevooluga valamule. 

    Lähemalt
  3. Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    35,00 €

    Bonomini Manitrap on minimalistlik roostevabast terasest musta viimistlusega vannitoavalamu või bidee põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Bonomini põhjaklapp sobib universaalselt nii ülevooluga kui ka ülevooluta valamutele, vastav lisadetail sisaldub komplektis. Põhjaklapi ühendustoru on standard läbimõõduga 1¼.

    Lähemalt
  4. Libisemisvastane dušimatt Gedy River TADO401-00 läbipaistev

    Libisemisvastane dušimatt Gedy River TADO401-00 läbipaistev

    10,00 €

    Gedy River TADO401-00 on läbipaistva värvusega libisemisvastane dušimatt, mis on praktiline tarvik pea igas vannitoas. Mati põhjas asetsevad iminapad hoiavad mati kenasti paigal, muutes sellega duši all käimise ohutuks ja nauditavaks. Vesi voolab mugavalt läbi "jõekivide" ka siis, kui matt asub veeäravoolu kohal.

    Dušimatt on mõõdus 54 x 54 cm, mistõttu sobitub see kenasti enamike dušinurkadega. Soovi korral on võimalik asetada kõrvuti ka mitu matti ja katta sellega suurem ala.

    Lähemalt
  5. Dušiiste Gedy Dino DI82-02

    Dušiiste Gedy Dino DI82-02

    45,00 €

    Gedy Dino DI82-02 on kokkuklapitav seinapealne dušiiste, mis on praktiline tarvik näiteks haiglates, hooldekodudes ja ka lihtsalt eakate majapidamistes. Dušiiste Dino on stabiilse konstruktsiooniga ning kergesti puhastatav. Maksimaalne kandevõime on 120 kg.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 147

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas