WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisene WC-raam Gustavsberg Triomont XS

    Seinasisene WC-raam Gustavsberg Triomont XS

    289,00 €

    Gustavsberg Triomont XS on universaalne seinasisene WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vannituba püsib alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. WC-raamil on ruumitõhus konstruktsioon ning sobib paigaldamiseks nii sirgele seinale kui ka nurka. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Triomont XS on SINTEF-sertifitseeritud ning oma koormuskindla terasraamiga talub kuni 400 kg raskust. Istme kõrgus on reguleeritav vahemikus 410-610mm ning poltide vahekaugus võib olla 180mm või 230mm. Soovitatav paigalduskõrgus põrandast on 450mm

    Raami saab kombineerida eestvajutatava mehaanilise loputusnupuga XS. Triomont XS WC-raamiga ühilduvad nii ühe- kui ka kahesüsteemsed loputusnupud. WC-raam sobib kõigile CE-märgisega seinale kinnitavatele WC-pottidele. Komplektis on kaasas ülemised ja alumised seinakinnitused ning põrandapoldid pole vajalikud. Pööratavad seinakinnitused teevad raami kinnituskoha seinal paindlikuks. Põranda või seina äravoolutoru ühendused kuuluvad komplekti.

    Lähemalt
  2. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ valge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ valge

    344,00 €

    Estetic 8330 on valge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt
  3. Seinapott Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    Seinapott Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    237,00 €

    5G84 on seinale paigaldatav WC-pott, mille siseserva puudumine aitab hoida puhtust ja head hügieeni. Loputus puhastab tõhusalt ja uudne WC-poti disain ning siledad pinnad ei lase mustusel koguneda. Poti puuduv siseserv lihtsustab koristamist ja vähendab tugevatoimeliste puhastusvahendite kasutamise vajadust. WC-pott Hygienic Flush on ajatu disainiga ja sobib kõikidesse vannitubadesse.

    5G84 Hygienic Flush on valge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Testitud koormusega 400 kg. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  4. WC-pott Gustavsberg Nautic 1500 allavool

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1500 allavool

    311,00 €

    Nautic 1500 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt
  5. WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool C+

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool C+

    476,00 €

    Nautic 1510 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1510 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas