WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisese WC-raami komplekt Grohe + Skate Cosmopolitan 5-in-1

    Seinasisese WC-raami komplekt Grohe + Skate Cosmopolitan 5-in-1

    293,00 €

    Grohe seinaraami komplekt 5-in-1 sisaldab endas seinaraami Grohe Rapid SL, kroomi vajutusnuppu Skate Cosmopolitan, seinakinnitusi, tihendit ning uudset GroheFresh puhastustableti süsteemi. Kõik, mis vaja seinapoti paigaldamiseks, on koondatud ühte väga kvaliteetsesse komplekti.

    Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Tegu on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3- ja 6- liitrine loputus, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Skate Cosmopolitan vajutusnupp 38732 on läikiva kroom viimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Grohe Fresh on uudne seinasisele WC-raamile mõeldud puhastustableti süsteem, mis võimaldab lihtsa vaevaga kasutada desinfitseerivat puhastustabletti. Spetsiaalne tabletihoidik paigaldatakse vajutusnupu taha ning regulaarne puhastustableti vahetamine on imelihtne ega vaja ühtegi tööriista.

    Lähemalt
  2. Seinapott Villeroy & Boch Architectura 5684HR

    Seinapott Villeroy & Boch Architectura 5684HR

    Tavahind: 333,00 €

    Erihind 259,00 €

    Villeroy & Boch Architectura 5684HR on kumerate joontega seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch Architectura seeria märksõnadeks on funktsionaalsus ja minimalistlik disain, mida eelistavad nii arhitektid kui inimesed üle terve maailma. Täpselt kohandatud ja tulevikku suunatud lahendused on need, mis vastavad ühiskonna muutuvatele vajadustele. Ovaalsed, ümmargused ja kandilised vormid annavad seeriale isikupära, samas lihtne disain harmoneerub iga vannitoaga.

    Lähemalt
  3. WC-pott Gustavsberg Estetic 8300 C+ valge

    WC-pott Gustavsberg Estetic 8300 C+ valge

    491,00 €

    Estetic 8300 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamine on erakordselt lihtne, kuna WC-pott kinnitatakse põranda külge liimiga. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa. 

    Lähemalt
  4. WC-komplekt Laufen Pro 866953 + Grohe

    WC-komplekt Laufen Pro 866953 + Grohe

    Tavahind: 616,00 €

    Erihind 526,00 €

    Tegemist on seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub seinapott Laufen Pro 866953 koos õhukese SoftClose prill-lauaga, seinasisene WC-raam Grohe Rapid SL, seinakinnitused ja vajutusnupp Grohe Cosmopolitan 38844 kroom. WC-komplekti märksõnadeks on mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks

    Laufen Pro 866953 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu Soft-Close ning Slim. Laufen Pro 866953 komplekti kuulub õhuke ning vaikselt sulguv SoftClose kaas. Õhuke prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi.

    Grohe Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Seinasisese WC-raami kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Cosmopolitan vajutusnupp 38844 on kroom viimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  5. Prill-laud Gustavsberg Nautic Soft-Close

    Prill-laud Gustavsberg Nautic Soft-Close

    76,00 €

    Gustavsberg Nautic on Soft-Close mehhanismiga varustatud valge prill-laud, mis sulgub vaikselt ning on lihtne puhastada. Kõvast plastist raskete prill-laudade sulgemine oli varem küllaltki kärarikas protseduur. Soft-Close on selle probleemi lahendanud prill-laua sisse ehitatud hingedega, tänu millele on sulgumine pehme ja hääletu. Hinged ei ole sanitaarkeraamikaga enam otseses kontaktis, mis lihtsustab prill-laua puhastamist ja muudab selle hügieenilisemaks. QuickRelease hingedega varustatud prill-lauda on lihtne eemaldada ja paigaldada, mis muudab WC-poti ja prill-laua puhastamise mugavamaks ja kiiremaks. Prill-laud sobib kõigile Gustavsberg Nautic seeria WC-pottidele.

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas