WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 62

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Grohe Essence

    WC-pott Grohe Essence

    798,00 €

    WC-pott Grohe Essence on silmapaistva disainiga WC-pott, mis on tugev, esteetiline ning vastupidav. Grohe Essence WC-pott on suurepärane valik igasse vannituppa, kus rõhk on skandinaavialikul kergusel ning praktilisusel. Vankumatu saksa kvaliteet tagab kauakestva töökindluse ja nagu möödaminnes puhastusvaeva.

    Grohe Essence põrandapoti PureGuard pinnaviimistlus on antibakteriaalne ning mustusthülgav. Potil puudub siseserv, mis aitab omakorda hügieeni hoidmisele tublisti kaasa, vältides mustuse ja bakterite tekkimist. Sellel kvaliteetsel komplektil on universaalne ärajooks, mis tähendab, et seda saab paigaldada nii horisontaalse kui ka vertikaalse äravooluga ühendustesse. Komplektis sisaldub Slim-disainiga SoftClose prill-laud.

    Lähemalt
  2. Seinapott Grohe Sensia Arena

    Seinapott Grohe Sensia Arena

    2 966,00 €

    Grohe Sensia Arena on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, soojaõhu kuivatus ja öövalgustus. Komplektis sisaldub juhtpult, kuid Grohe Sensia Arena on juhitav ka läbi telefoni App'i, mis on tasuta allalaetav nii iOS kui Android mobiiltelefonidele.

    Sensia Arena WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Lisaks on WC-potil spetsiaalne katlakivi eemaldamise funktsioon.

    Lähemalt
  3. Seinapott Grohe Bau Ceramic

    Seinapott Grohe Bau Ceramic

    196,00 €

    Seinapott Grohe Bau Ceramic on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Bau Ceramic WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt
  4. Seinasisene madal WC-raam Grohe Rapid SL

    Seinasisene madal WC-raam Grohe Rapid SL

    Tavahind: 299,00 €

    Erihind 279,00 €

    Grohe Rapid SL madal WC-raam on universaalne kahesüsteemne raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldavate WC-pottidega. Tänu madalale kõrgusele on raami võimalik paigaldada ka akna alla nii seina ette kui ka seina sisse. Seinasiseseks paigaldamiseks on tootega kaasas ka vajalikud kinnitused. Seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad, tänu sellele püsib vannituba hügieenilisem ja puhtam.

    WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Grohe laias valikus olevate vajutusnuppudega

    Lähemalt
  5. Seinapott Grohe Essence

    Seinapott Grohe Essence

    550,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva disainiga kahesüsteemne WC-pott, mis on tugev, kvaliteetne ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Essence WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 62

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas