WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Prill-laud Faneco komposiit must

    Prill-laud Faneco komposiit must

    146,00 €

    Faneco prill-laud on valmistatud vastupidavast komposiitmaterjalist, mille värvuseks on lakitud must. Metallist hingedega prill-laud sobib ideaalselt kokku Faneco roostevabast terasest seinapotiga, pakkudes WC tervikliku lahenduse.

    Lähemalt
  2. Nagi Faneco Double satiin

    Nagi Faneco Double satiin

    22,00 €

    Faneco Double on kahe konksuga ja satiin viimistlusega nagi. Minimalistliku joonega nagi on valmistataud kvaliteetsest ja vastupidavast 304 harjatud roostevabast terasest. Nagi sobib ideaalselt ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, koolidesse ning on ka sobiv valik kodustesse tingimustesse. Double nagiga on kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  3. Tugikäepide seinale Faneco 800 valge

    Tugikäepide seinale Faneco 800 valge

    93,00 €

    Faneco 800 on valge seinale paigaldatav WC-tugikäepide, mis on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepidet on võimalik ka vajaduse korral tõsta ja lukustada ülemisse asendisse lukustussüsteemi abil.

    Faneco 800 tugikäepide on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast süsinikterasest. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  4. Tugikäepide põrandale Faneco 600 valge

    Tugikäepide põrandale Faneco 600 valge

    134,00 €

    Faneco 600 on valge põrandale paigaldatav WC-tugikäepide, mis on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepidet on võimalik ka vajaduse korral tõsta ja lukustada ülemisse asendisse lukustussüsteemi abil.

    Faneco 600 tugikäepide on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast süsinikterasest. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  5. Roostevaba pissuaar Faneco must

    Roostevaba pissuaar Faneco must

    1 033,00 €

    Faneco seinale paigaldatav pissuaar on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast mustast roostevabast terasest. Roostevabast terasest pissuaar sobib ideaalselt kasutamiseks ühiskondlikesse ruumidesse, spaadesse, hotellidesse, ujulatesse ja koolidesse.

    Pissuaar paigaldatakse seina külge kaasas olevate kinnituste abil. Lisaks on tootele võimalik seinaraam ja vajutusnupp juurde osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas