WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Gustavsberg Nautic 1546 allavool kõrge

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1546 allavool kõrge

    415,00 €

    Gustavsberg Nautic 1546 on ühesüsteemne allavooluga kõrge WC-pott, mille juurde ei kuulu prill-laud. Gustavsberg Nautic 1546 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab Sinu elu palju lihtsamaks. WC-pott on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. HygienicFlush loputussüsteem, mis loputab istumisosa ääreni välja, tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt.

    Tehases on potile seatud ühesüsteemne loputus 4 l, kuid loputuskogus on reguleeritav kuni 6 l. Võrreldes teiste mudelitega on WC-potil kõrgendatud istumisosa - 460 mm. Nautic 1546 WC-potti on võimalik kombineerida käetugede ja invaprill-lauaga. WC-pott sobib hästi nurka paigaldamiseks ning see paigaldatakse põrandale nelja kruvi või liimiga.

    Lähemalt
  2. WC-pott Gustavsberg Nordic3 3510 tahavool

    WC-pott Gustavsberg Nordic3 3510 tahavool

    265,00 €

    Gustavsberg Nordic3 3510 on kahesüsteemne tahavooluga valge WC-pott, mille juurde kuulub standard prill-laud. Gustavsberg Nordic3 3520 on skandinaavia disainiga klassikalise kujuga ja puhta disainiga WC-pott. WC-pott on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt.

    Nordic3 3510 on standardmõõdus wc-pott, mille istumisosa kõrgus on 430 mm. Pott on loputusserva alt glasuuritud, et oleks kergem puhastada.

    WC-pott kinnitatakse nelja kruviga põranda külge. Alternatiivne paigaldamine on liimiga. Kaasas kattekorgid kruvidele ja valged pimekorgid kruviaukudele liimimise puhuks. Nordic3 3510 WC-pott on tahavooluga ning äravoolu saab ühendada põrandaga, otse seinaga või külgedega iga nurga all.

    Lähemalt
  3. Käetoed Gustavsberg Nautic Care 3055 prill-lauaga

    Käetoed Gustavsberg Nautic Care 3055 prill-lauaga

    513,00 €

    Gustavsberg Nautic Care 3055 käetoed paigaldatakese WC-poti külge eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimesele. Seetõttu on toode sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Käetoed on valmistatud roostevabast terasest ja käepidemed polüuretaanist. Haardkäepidemid on tumehallid ning ergonoomiliselt vormitud. Üks käepide talub 60 kg koormust.

    Komplektis on valge prill-laud. Juurde on võimalik osta käepidemele sobiv paberihoidja. Käetoed sobivad kõigile Nautic-sarja WC-pottidele peale seinakinnitusega poti 5530.

    Lähemalt
  4. WC-pott Gustavsberg Estetic 8300 C+ mattvalge

    WC-pott Gustavsberg Estetic 8300 C+ mattvalge

    639,00 €

    Estetic 8300 on kahesüsteemne mattvalge viimistlusega Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamine on erakordselt lihtne, kuna WC-pott kinnitatakse põranda külge liimiga. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa. 

    Lähemalt
  5. Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    Seinapott Gustavsberg Estetic 8330 C+ mattvalge

    422,00 €

    Estetic 8330 on mattvalge seinale paigaldatav Gustavsbergi seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. C+ pinnatöötlus annab sanitaarkeraamikale mustust hülgava pinnakatte, mis takistab katlakivi ja mustuse kinnitumist toote pinnale. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Gustavsbergi uus vannitoakollektsioon Estetic võimaldab Sul lihtsa vaevaga luua endale stiilne vannituba. Estetic seeria tooted on neutraalsed, pehmete joontega ning sobituvad hästi iga stiili ning mõõduga vannituppa. Estetic seeria võimaldab luua vannitoa, mis on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Valides Estetic sanitaarkeraamika, saad kvaliteetse ja kaasaegse disainiga vannitoa.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas