WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Laufen Pro 867953

    WC-pott Laufen Pro 867953

    Tavahind: 555,00 €

    Erihind 469,00 €

    Laufen Pro 867953 on elegantse disainiga WC-pott, mille komplekti kuulub vaikselt sulguv prill-laud. Selles WC-potis on edukalt ühendatud tippkvaliteet, disain ja hügieenilisus, mis on olulised märksõnad sobiva WC-poti valikul. Laufen Pro tooted on disainitud neile, kes hindavad puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata liigselt aega selle puhastamisele.

    Laufen Pro 867953 on kahesüsteemne WC-pott, mille komplektis sisaldub ka Slim disainiga valge SoftClose prill-laud. Tegu on universaalse voolusuunaga WC-potiga, mida saab ühendada nii tahavooluga kui ka allavooluga. WC-potti saab paigaldada tihedalt vastu seina - sedasi jääb lõpptulemus puhas nii esteetilisest kui ka hügieenilisest vaatenurgast.

    Lähemalt
  2. WC-pott Ifö Inspira 6262 rimfree

    WC-pott Ifö Inspira 6262 rimfree

    286,00 €

    Ifö Inspira WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Ifö Inspira 6262 on kahesüsteemne universaalse äravooluga WC-pott, millel on Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Komplekti kuulub valge prill-laud ning kroomist läikiv vajutusnupp. Ifö Inspira WC-pott on keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist.

    Lähemalt
  3. WC-pott Grohe Bau Ceramic

    WC-pott Grohe Bau Ceramic

    Tavahind: 297,00 €

    Erihind 279,00 €

    WC-pott Grohe Bau Ceramic on klassikalise disainiga pott, mis on väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Bau Ceramic WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Lähemalt
  4. WC-pott Duravit DuraStyle 218209

    WC-pott Duravit DuraStyle 218209

    509,00 €

    Duravit DuraStyle 218209 on ajatu disainiga põrandale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. 

    Duravit DuraStyle on seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Seinasisene WC-raam Villeroy & Boch ViConnect 922461

    Seinasisene WC-raam Villeroy & Boch ViConnect 922461

    Tavahind: 458,00 €

    Erihind 259,00 €

    Villeroy & Boch ViСonnect on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (3 ja 6 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 4,5 liitrine loputus.

    Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

     

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas