WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Duravit D-Neo Rimless 457709

    Seinapott Duravit D-Neo Rimless 457709

    Tavahind: 416,00 €

    Erihind 340,00 €

    Duravit D-Neo Rimless 457709 on seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Duravit D-Neo seeria on kaasaegse disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad sirged jooned, geomeetrilised kujundid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  2. Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

    Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

    Tavahind: 479,00 €

    Erihind 392,00 €

    Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000 on uudse disainiga praktiline aksessuaar vannituppa. Tegemist on seinale paigaldatava bideega, mille kinnitamine toimub seinale kruvidega. Sanitaarportselanist bideed on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch Subway 2.0 on uudne ja elegantne seeria, mille iseloomulikeks tunnusjoonteks on ühtlaselt siledad pinnad, mugavus ja loomulikult kaunis välimus. Subway 2.0 seeria pakub laias valikus sanitaarkeraamikat, mis täidab ka nõudliku kliendi vajadusi. Slimseat, SoftClose ja Rimless on vaid mõned märksõnad, mis pakuvad innovatiivseid, mugavaid ja hügieenilisi lahendusi Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  3. WC-pott Laufen Pro 86795

    WC-pott Laufen Pro 86795

    Tavahind: 426,00 €

    Erihind 364,00 €

    Laufen Pro 86795 on klassikalise disainiga WC-pott, mille komplekti kuulub vaikselt sulguv prill-laud. Selles WC-potis on edukalt ühendatud tippkvaliteet, disain ja hügieenilisus, mis on olulised märksõnad sobiva WC-poti valikul. Laufen Pro tooted on disainitud neile, kes hindavad puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata liigselt aega selle puhastamisele.

    Laufen Pro 86795 on kahesüsteemne WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tegu on universaalse voolusuunaga WC-potiga, mida saab ühendada nii tahavooluga kui ka allavooluga. Tänu QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. 

    Lähemalt
  4. Seinasisese WC-raami komplekt Grohe Solido + Skate Cosmopolitan 5-in-1

    Seinasisese WC-raami komplekt Grohe Solido + Skate Cosmopolitan 5-in-1

    319,00 €

    Grohe seinaraami komplekt 5-in-1 sisaldab endas seinaraami Grohe Solido, kroomi vajutusnuppu Cosmopolitan, WC-poti harja, seinakinnitusi, tihendit ning uudset GroheFresh puhastustableti süsteemi. Kõik, mis vaja seinapoti paigaldamiseks, on koondatud ühte väga kvaliteetsesse komplekti.

    Solido on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Tegu on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3- ja 6- liitrine loputus, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Seinasisene WC-raam on ülimalt vastupidav ja selle kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Cosmopolitan vajutusnupp 39186 on kroom viimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Grohe Fresh on uudne seinasisele WC-raamile mõeldud puhastustableti süsteem, mis võimaldab lihtsa vaevaga kasutada desinfitseerivat puhastustabletti. Spetsiaalne tabletihoidik paigaldatakse vajutusnupu taha ning regulaarne puhastustableti vahetamine on imelihtne ega vaja ühtegi tööriista.

    Lähemalt
  5. Seinapott Duravit DuraStyle 456209

    Seinapott Duravit DuraStyle 456209

    319,00 €

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Duravit DuraStyle 456209 on ajatu disainiga kompaktne seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas