WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 60

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Duravit D-Neo Rimless 200209

    WC-pott Duravit D-Neo Rimless 200209

    630,00 €

    Duravit D-Neo Rimless 200209 on põrandale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisalduvad ka valge SoftClose prill-laud ning veepaak. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. 

    Duravit D-Neo seeria on kaasaegse disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad sirged jooned, geomeetrilised kujundid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  2. Retro WC-pott Burlington Standard kroom High

    Retro WC-pott Burlington Standard kroom High

    1 584,00 €

    Burlington Standard on Inglise stiilis tahavooluga ning kroomitud veepaagiga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. Standard on madalam variant Burlington Regal WC-potist.

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 238 cm ning minimaalne 162,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Seinapott Duravit DuraStyle 455109

    Seinapott Duravit DuraStyle 455109

    637,00 €

    Duravit DuraStyle on aegumatu disainiga seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Duravit DuraStyle 455109 on ajatu disainiga kompaktne seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge õhukese disainiga SoftClose prill-laud. Tänu uudsele tehnoloogiale puudub WC-potil sisemine serv, mis lihtsustab koristamist ja samas hoiab tualettruumi alati värske ja puhtana. Õhuke prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Retro WC-pott Burlington Rimless

    Retro WC-pott Burlington Rimless

    827,00 €

    Burlington Rimless on Inglise stiilis tahavooluga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. 

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 142,5 cm ning minimaalne 112,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. 

    Lähemalt
  5. Retro WC-pott Burlington Standard High ühesüsteemne

    Retro WC-pott Burlington Standard High ühesüsteemne

    850,00 €

    Burlington Standard on Inglise stiilis keraamilise veepaagiga tahavooluga WC-pott. See WC-pott sobib eriliselt hästi klassikalise stiiliga tualettidesse. WC-pott on ühesüsteemne.

    Veepaagi kõrgus on reguleeritav, maksimaalne kõrgus on 238 cm ning minimaalne 162,5 cm. Veepaaki toetavad kaunite ornamentidega kroomitud kronsteinid. Prill-lauda komplektis ei sisaldu, kuid seda on võimalik allolevast valikust lisada. Lisaküsimuste või erisoovide korral võta julgelt ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 60

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas