WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

    Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

    Tavahind: 479,00 €

    Erihind 392,00 €

    Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000 on uudse disainiga praktiline aksessuaar vannituppa. Tegemist on seinale paigaldatava bideega, mille kinnitamine toimub seinale kruvidega. Sanitaarportselanist bideed on lihtne puhastada ning see on kauakestev ja vastupidav. Segisti ja põhjaklapp ei kuulu komplekti.

    Villeroy & Boch Subway 2.0 on uudne ja elegantne seeria, mille iseloomulikeks tunnusjoonteks on ühtlaselt siledad pinnad, mugavus ja loomulikult kaunis välimus. Subway 2.0 seeria pakub laias valikus sanitaarkeraamikat, mis täidab ka nõudliku kliendi vajadusi. Slimseat, SoftClose ja Rimless on vaid mõned märksõnad, mis pakuvad innovatiivseid, mugavaid ja hügieenilisi lahendusi Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  2. Seinapott Villeroy & Boch Venticello 4611RL

    Seinapott Villeroy & Boch Venticello 4611RL

    Tavahind: 1 065,00 €

    Erihind 549,00 €

    Villeroy & Boch Venticello 4611RL on kandiliste joontega seinapott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. SupraFix 3.0 kinnitus muudab paigadamise lihtsaks ja kiireks ning paigaldatud potil ei jää paistma ühtegi polti! Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch Venticello seeria märksõnadeks on funktsionaalsus ja minimalistlik disain. Kandilised vormid ning sirged ja puhtad jooned muudavad seeria modernseks lisandiks igasse vannituppa. Seeria täis isikupära, kuid seda kõige lihtsamal ja harmoonilisemal viisil.

    Lähemalt
  3. Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E200 mattkroom

    Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E200 mattkroom

    Tavahind: 107,00 €

    Erihind 87,00 €

    Vajutusnupp Villeroy & Boch Vi Connect E200 on mattkroomi värvi kahesüsteemne nupp, mida kaunistab tagasihoidlik Villeroy & Boch logo. 

    Nupp ühildub VIlleroy & Boch ViConnect seinasisese WC-süsteemiga.

    Lähemalt
  4. Seinapott Villeroy & Boch O.novo 5660H1

    Seinapott Villeroy & Boch O.novo 5660H1

    Tavahind: 169,00 €

    Erihind 138,00 €

    Villeroy & Boch O.novo 5660H1 on klassikalise disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch O.novo seeria on inspireeritud klassikalisest disainist, mida iseloomustab ülim mugavus, praktilisus ja taskukohane hind. O.novo seeria hõlmab endas ajatu disaini jooni, mistõttu sobib see kahtlemata kaunistama igat vannituba oma autentsuse ja lihtsusega. Kollektsiooni kuulub lai valik tooteid, mida saab vabalt kombineerida, luues terviklikke ja kestvaid lahendusi.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E200 kroom

    Vajutusnupp Villeroy & Boch ViConnect E200 kroom

    Tavahind: 89,00 €

    Erihind 73,00 €

    Vajutusnupp Villeroy & Boch Vi Connect E200 on kroomi värvi kahesüsteemne nupp, mida kaunistab tagasihoidlik Villeroy & Boch logo. 

    Nupp ühildub VIlleroy & Boch ViConnect seinasisese WC-süsteemiga.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas